Samsung Galaxy Tab S2 8.0: Παίρνει πιστοποίηση και έχει πάχος 5.4 χλστ.

Δεν είναι μόνο οι Κινέζοι που πασχίζουν να φτιάξουν τις πιο λεπτές συσκευές στον κόσμο, αλλά το ίδιο φαίνεται πως θέλει να κάνει και η Samsung με το νέο high-end tablet που ετοιμάζει. Το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy Tab S2 8.0 πέρασε από την Κινέζικη ΤΕΝΑΑ για πιστοποίηση και εντυπωσιάζει με το πάχος μόλις 5.4 χιλιοστά.

Το Samsung Galaxy Tab S2 8.0 θα είναι ο διάδοχος του Samsung Galaxy Tab S 8.4 και το νέο πιο λεπτό tablet στον κόσμο με διαστάσεις 198.2×134.5×5.4 χλστ. και βάρος 260 γραμμάρια.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε να δούμε οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.9GHz (λογικά ο Exynos 7420), μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί, οθόνη 8 ιντσών AMOLED 2048×1536 pixels και 4:3 ratio, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη κάμερα 2 Megapixel και προαιρετική LTE συνδεσιμότητα.

Τέλος, εκτός από την οθόνη 8 ιντσών περιμένουμε και μια μεγαλύτερη έκδοση στις 9.7 ίντσες.

Samsung Galaxy Tab S2 8.0: Παίρνει πιστοποίηση και έχει πάχος 5.4 χλστ., Samsung Galaxy Tab S2 8.0: Παίρνει πιστοποίηση και έχει πάχος 5.4 χλστ.

Samsung Galaxy Tab S2 8.0: Παίρνει πιστοποίηση και έχει πάχος 5.4 χλστ., Samsung Galaxy Tab S2 8.0: Παίρνει πιστοποίηση και έχει πάχος 5.4 χλστ.

Samsung Galaxy Tab S2 8.0: Παίρνει πιστοποίηση και έχει πάχος 5.4 χλστ., Samsung Galaxy Tab S2 8.0: Παίρνει πιστοποίηση και έχει πάχος 5.4 χλστ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Olethron

Ωραία όλα αυτά, όμως γιατί οι κατασκευαστές να σχεδιάζουν ταμπλέτες με οθόνες αναλογίας 4:3;
Καταλαβαίνω πως είναι προτιμότερη αυτή η αναλογία για σερφάρισμα, παιχνίδια κτλ, όμως ένας λογος που ο κόσμος αγοράζει ταμπλέτες είναι Media. Όπως και να το κάνουνε σε μια οθόνη αναλογκας 4.3 δεν μπορείς να δεις ταινία με αναλογία 21:9. Ιδικά σε αυτές τις ίντσες.
Επίσεις, τα μικρά tablets κάτω των 8.5 ιντσών ήταν παντα go to συσκευές για αυτούς που τα θέλανε για Chat. Όταν τα κράτος ενα 8″ tablet σε portrait το πληκτρολόγιο είναι ακριβός στο μέγεθος που θες για να φτάνεις όλα τα πλήκτρα με ανεση, χωρίς να πατάς καταλάθος αλλά πλήκτρα. Σε μια 4:3 οθόνη δεν ξέρω, νομίζω πρεπει να εχεις αρκουδοπαλάμες…

NtinosMD

Στα χναρια του tab A απ οτι φαινεται. Οσο επιτυχημενο ηταν το tab s μαλλον δε θ ναι το s2. Οτι χαρακτηριστικα και να του φορτωσουν, με τετοιες αναλογιες κ εμφανιση απλα θα ειναι ενα εκτρωμα. Οσο εντυπωσιακοι ι ηταν οι κορεατες με το note5/s6 edge+ (που αντικειμενικα ηταν ) , μ αυτο εδω απλα σκοτωνουν τη σειρα s στα ταμπλετ. Μια η 4:3 ipad-ικη αναλογια , μια ο σχεδιασμος που θυμιζει stretched out note n7000 απλα ειναι καννιβαλισμος κ δε ξερω γιατι το κανει. Στο μονο που ελπιζω ειναι η σειρα note στα ταμπλετ της !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.