Δανία: Δίνεις αίμα για να πάρεις δωρεάν το Bloodborne

Όταν το marketing αποφασίζει να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο απ ότι συνήθως, το αποτέλεσμα είναι οι ξεχωριστές καμπάνιες. Μια από αυτές θα πραγματοποιηθεί στη Δανία όπου το PlayStation Denmark σε συνεργασία με το GivBlood θέλουν να προωθήσουν την εθελοντική αιμοδοσία.

Όποιος συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει 23 Μαρτίου μπορεί να κερδίσει ένα δωρεάν αντίγραφό του videogame Bloodborne. Στόχος είναι να ενθαρρυνθούν περισσότεροι άνθρωποι για να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Το Bloodborne είναι ένας από τους τίτλους που θα δοθούν την ημέρα αυτή και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα και σε άλλους τίτλους, οι οποίοι δεν αναφέρθηκε ποιοι είναι. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και ένα PlayStation 4.

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο IT University της Κοπεγχάγης και σίγουρα θα ήταν κάτι θετικό αν βλέπαμε να γίνονται συχνά τέτοιες καμπάνιες έστω και αν είναι προωθητικές για κάποιο εμπορικό προϊόν.

bloodborne αιμοδοσία, Δανία: Δίνεις αίμα για να πάρεις δωρεάν το Bloodborne

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Genesis

που καταντήσαμε να δίνουνε free games για να δώσουν λίγο αίμα…

9gag

συμφωνω απολυτα με τον Genesis. θα επρεπε ολοι να δινουν αιμα (υπαρχουν κατηγοριες ανθρωπων που για λογους υγειας και αλλους δεν μπορουν και δεν κανει. οκ εκει παω πασο)

δυστυχως φιλε Genesis ομως επειδη τα ξερω εκ των εσω.. ειδικα στις αιμοδοσιες..ξερεις ποσα παιδια ηρθαν ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ παρακαλω και παρακαλουσαν να δωσουν αιμα – αγνοωντας τις οδηγιες και τους τυχον κινδυνους – που υπαρχει σε αυτην την πραξη…και για πιο λογο???

ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!!

τα λογια ειναι απλα περιττα!

προτιμω το game λοιπον για να εχω και κατι να περναω την ωρα μου!

Alexander

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩΣΟ ΟΧΙ ΝΑ ΔΩΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΜΑΡΤΟΝ !!!!

Panos7GR

Που είναι το εξωφρενικό; Το ίδιο δεν ισχύει και εδω στο Στρατό δηλαδή; Μόνο που στο Στρατό είναι 2 μέρες άδεια, ενώ σε αυτή τη περίπτωση ένα video game.

Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει στην αιμοδοσία, εφόσον πριν δώσεις κάνεις μερικές απλές εξετάσεις απαντάς σε ερωτηματολόγιο κτλ. Είμαι εθελοντής αιμοδότης από τα 19 μου και ξέρω.

Σχετικά με το άρθρο πάλι δεν το βλέπω με κακό μάτι. Αφού οι περισσότεροι ενώ μπορούν να δώσουν αίμα δεν το τολμούν ή δεν τους έχει περάσει καν απ το μυαλό να δώσουν, ας δίνουν δελεαστικα κίνητρα για να το κάνουν. Όλοι κερδισμένοι βγαίνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.