OnePlus 3 Mini: Τέλος στις φήμες, δεν θα κυκλοφορήσει

Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει για μια φήμη η οποία ήθελε την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου από την OnePlus, του 3 Mini το οποίο θα ήταν μια μικρότερη σε μέγεθος έκδοση του OnePlus 3.

Το νέο OnePlus 3 Mini θεωρητικά θα ήταν ένα smartphone με οθόνη 4,6 ιντσών και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μεγάλου του αδερφού, κάτι που στο πρώτο άκουσμα ήταν πολύ ελκυστικό. Ο Carl Pei όμως, συνιδρυτής της OnePlus με μια λιτή, αλλά σαφέστατη και χωρίς δυνατότητα για περαιτέρω σχόλια, ανάρτηση του στο twitter διέψευσε τις φήμες αυτές τοποθετώντας μάλιστα και το hashtag #rumorshutdown κλείνοντας έτσι μια για πάντα το θέμα OnePlus 3 Mini.

OnePlus 3 Mini, OnePlus 3 Mini: Τέλος στις φήμες, δεν θα κυκλοφορήσει

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Κριμα παντως γιατι θα ηταν με διαφορα οτι καλυτερο θα κυκλοφορουσε στην αγορα και θα το αγοραζαν παρα πολλοι..Επισης θα ηταν και το καλυτερο ΜΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ κινητο

One

Sony the one and only!

forneverarrow

@One: θα συμφωνήσω απόλυτα. Η Sony δείχνει να σοβαρευεται επιτέλους και είναι από τις λίγες μη κινέζικες εταιρίες που επικεντρώνεται στην ουσία και όχι στα specs. Ισορροπία σε εμφάνιση και απόδοση.

George

One λες η sony να το συνεχίσει το compact μοντελο;δε ξερω μακαρι γιατι αν δεν τελος τα μικρα δυνατα android.εχω ενα z5c κ σε συνδιασμο με την καθημερινοτητα μου που με κυνηγα κ λογο δουλειας κ παιδιών η φορητοτητα κ η αψεγαδιαστη λειτουργια του με εχει κανει να το ερωτευθω.γιατι να μην εχουμε επιλογες κ σε αυτα τα μεγεθη τοσο πολύ δε τα θελει ο κοσμος;

One

@forneverarrow Ναι σίγουρα τα τελευταια χρόνια μετα τη σειρα Ζ2 εχει γινει αλλη εταιρία και επικεντρώνεται στην ουσια που ειναι η τελικη εμπειρία χρησης και οχι τα spec wars που κάνουν οι άλλοι.

@George Μακαρι φιλε να το συνεχίσει γιατι δεν μπορω να κουβαλάω παντόφλες. Αν θελω μεγαλύτερη οθονη χρησιμοποιώ tablet. Τα Phabets δεν εχουν τη βολικοτητα του compact ουτε μπορούν να αντικαταστήσουν τα tablet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra και Χ100s: Διέρρευσε online η πρώτη επίσημη φωτογραφία τους

Η Vivo προετοιμάζεται για μια πολύ σημαντική εκδήλωση παρουσίασης που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ναυαρχίδες, τα X100 Ultra και X100s.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.