OnePlus 3 Mini: Τέλος στις φήμες, δεν θα κυκλοφορήσει

Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει για μια φήμη η οποία ήθελε την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου από την OnePlus, του 3 Mini το οποίο θα ήταν μια μικρότερη σε μέγεθος έκδοση του OnePlus 3.

Το νέο OnePlus 3 Mini θεωρητικά θα ήταν ένα smartphone με οθόνη 4,6 ιντσών και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μεγάλου του αδερφού, κάτι που στο πρώτο άκουσμα ήταν πολύ ελκυστικό. Ο Carl Pei όμως, συνιδρυτής της OnePlus με μια λιτή, αλλά σαφέστατη και χωρίς δυνατότητα για περαιτέρω σχόλια, ανάρτηση του στο twitter διέψευσε τις φήμες αυτές τοποθετώντας μάλιστα και το hashtag #rumorshutdown κλείνοντας έτσι μια για πάντα το θέμα OnePlus 3 Mini.

OnePlus 3 Mini, OnePlus 3 Mini: Τέλος στις φήμες, δεν θα κυκλοφορήσει

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Κριμα παντως γιατι θα ηταν με διαφορα οτι καλυτερο θα κυκλοφορουσε στην αγορα και θα το αγοραζαν παρα πολλοι..Επισης θα ηταν και το καλυτερο ΜΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ κινητο

One

Sony the one and only!

forneverarrow

@One: θα συμφωνήσω απόλυτα. Η Sony δείχνει να σοβαρευεται επιτέλους και είναι από τις λίγες μη κινέζικες εταιρίες που επικεντρώνεται στην ουσία και όχι στα specs. Ισορροπία σε εμφάνιση και απόδοση.

George

One λες η sony να το συνεχίσει το compact μοντελο;δε ξερω μακαρι γιατι αν δεν τελος τα μικρα δυνατα android.εχω ενα z5c κ σε συνδιασμο με την καθημερινοτητα μου που με κυνηγα κ λογο δουλειας κ παιδιών η φορητοτητα κ η αψεγαδιαστη λειτουργια του με εχει κανει να το ερωτευθω.γιατι να μην εχουμε επιλογες κ σε αυτα τα μεγεθη τοσο πολύ δε τα θελει ο κοσμος;

One

@forneverarrow Ναι σίγουρα τα τελευταια χρόνια μετα τη σειρα Ζ2 εχει γινει αλλη εταιρία και επικεντρώνεται στην ουσια που ειναι η τελικη εμπειρία χρησης και οχι τα spec wars που κάνουν οι άλλοι.

@George Μακαρι φιλε να το συνεχίσει γιατι δεν μπορω να κουβαλάω παντόφλες. Αν θελω μεγαλύτερη οθονη χρησιμοποιώ tablet. Τα Phabets δεν εχουν τη βολικοτητα του compact ουτε μπορούν να αντικαταστήσουν τα tablet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.