Xiaomi AMAZFIT smartwatch: Επισημα το πρώτο με 28nm αισθητήρα GPS

Η Huami, που είναι sub-brand της Xiaomi, ανακοίνωσε επίσημα το νέο smartwatch AMAZFIT. Το smartwatch είναι το πρώτο στον κόσμο που έρχεται με 28nm GPS μαζί με μπαταρία 200mAh για συνεχή χρήση μέχρι και 5 μέρες με μια μόνο φόρτιση.

Το AMAZFIT smartwatch διαθέτει πιστοποίηση IP67, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό σε νερό, ιδρώτα, σκόνη κλπ. Η οθόνη του είναι 1.34 ιντσών ανάλυσης 300×300 pixels, μέσα φορά επεξεργαστή 1.2 Ghz, μνήμη RAM 512MB και ενσωματωμένη μνήμη 4GB.

Έχει κεραμική κατασκευή, οπότε αναμένεται να είναι αρκετά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και άλλες ζημιές, το λουράκι είναι αποσπώμενο και το smartwatch μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε λουράκι 22mm.

H κυκλοφορία του AMAZFIT smartwatch θα ξεκινήσει από αύριο στην Κίνα με τιμή περίπου στα 120 δολάρια, ενώ για Ευρώπη και ΗΠΑ, θεωρείται μάλλον απίθανη η διάθεση.

xiaomi amazfit smartwatch, Xiaomi AMAZFIT smartwatch: Επισημα το πρώτο με 28nm αισθητήρα GPS

xiaomi amazfit smartwatch, Xiaomi AMAZFIT smartwatch: Επισημα το πρώτο με 28nm αισθητήρα GPS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi 15 Ultra: Νέες φήμες για telephoto κάμερα περισκοπίου 200 MP

Το Xiaomi 15 Ultra μπορεί να φτάσει νωρίτερα και οι φήμες θέλουν να φέρνει και μια σημαντική αναβάθμιση στον τομέα της κάμερας.

Gear featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite: Με ANC, διάρκεια μπαταρίας 36 ωρών και τιμή 20 ευρώ

Η Xiaomi ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι προσιτών ακουστικών TWS, τα Redmi Buds 6 Lite, με drivers 12,4 mm, ANC και διάρκεια μπαταρίας 38 ωρών.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14T

Xiaomi 14T & 14T Pro: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές και η τιμή τους

Τα Xiaomi 13T και 13T Pro παρουσιάστηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου της περασμένης χρονιάς, άρα πλησιάζει η άφιξη των διαδόχων, 14T και 14T Pro.

Gear Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Redmi Pad SE 8.7 και Redmi Pad SE 8.7 4G: Oι απόλυτοι φορητοί σύμμαχοι ψυχαγωγίας

Η Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE 8.7 και την 4G έκδοση του, όπου αμφότερα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία ψυχαγωγίας.