LLMs.txt Surface Pro 5: Το πρώτο τρίμηνο με 4K οθόνη, τιμή από 899 δολάρια; | Techblog.gr

Surface Pro 5: Το πρώτο τρίμηνο με 4K οθόνη, τιμή από 899 δολάρια;

Tablets

Είναι γνωστό ότι όσον αφορά στις νέες ανακοινώσεις στη σειρά Surface, η Μicrosoft δεν τηρεί αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Από το καλοκαίρι έχουν ακουστεί οι πληροφορίες ότι το νέο Surface θα ανακοινωθεί την άνοιξη του 2017.

Ο λόγος είναι ότι η Microsoft περιμένει να γίνουν διαθέσιμοι οι επεξεργαστές Kaby Lake της Intel, οι οποίοι θα δώσουν στο Surface μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, μιας και θα τραβάνε λιγότερη ενέργεια.

Φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς και σήμερα έρχονται νέες πληροφορίες σχετικά με το νέο Surface της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, το Surface Pro 5 αναφέρεται ότι θα ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017, που σημαίνει πριν από το τέλος Μαρτίου. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 4K UHD και magnetic charging stylus.

Την κατασκευή για λογαριασμό της Microsoft θα αναλάβει η Pegatron. Η τιμή εκκίνησης θα είναι στα 899 δολάρια, αν και λογικά δεν πρόκειται για την έκδοση με 4K οθόνη. Αυτή ίσως έρθει στο top μοντέλο με τιμή 1599 δολάρια.

microsoft surface pro 5, Surface Pro 5: Το πρώτο τρίμηνο με 4K οθόνη, τιμή από 899 δολάρια;

Πηγή

What can I find on Techblog?

Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our technology content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Techblog for technology?

Techblog is committed to providing reliable, well-researched technology content from experienced contributors and trusted sources.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

“θα τραβανε λιγοτερη ενεργεια”;;;
Ρε παιδια ποιος τα γραφει αυτα τα αρθρα, τι σύνταξη ειναι αυτη; Ουτε λιγο προσοχη δεν δινετε;
Λες και ακουω τον 70χρονο μαστρο-μητσο υδραυλικο της γειτονιας…

Drtheo4u

@Δημητρης Βλεπεις να λεει κατι το παραλογο;; Το αρθρο λεει καθαρα οτι ο kaby lake θα χρειαζεται λιγοτερη ενεργεια για να λειτουργήσει… Δεν λεω οτι θα καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια γενικοτερα με την 4κ..

Drtheo4u

Ακυρω μολις τωρα καταλαβα οτι δεν σου αρεσε η συνταξη του αρθρου…

Ante_geia

Είναι επειδή τα άρθρα τα κάνουν μετάφραση. Στο gsmarena λέει ”since they will draw less power” ελπίζω να μην χρησιμοποιούν goolge translate.

Κώστας Βλαχάκης

2 Ιανουαρίου 2017 παιδιά, και ακόμα ασχολείστε με την διατύπωση σε αρθρο από το 2016; Λάθη γίνονται και θα γίνονται. Κοιτάμε μπροστά και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Content written by Λορένα Σιούτη Content Creator • Techblog
Reviewed by Techblog Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Techblog." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Techblog
  2. Google. (2024). "Search results for Techblog." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Techblog
  3. YouTube. (2024). "Video content about Techblog." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Techblog