Razer Phone: Διέρρευσαν σχεδόν τα πάντα λίγο πριν γίνει επίσημο

Razer Phone specs, Razer Phone: Διέρρευσαν σχεδόν τα πάντα λίγο πριν γίνει επίσημο

Για όσους ίσως να μην το έχουν ακούσει, η Razer ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της κινητό και έχει προγραμματίσει press event για την 1η Νοεμβρίου. Ωστόσο, σήμερα έρχεται διαρροή, η οποία αποκαλύπτει τα πάντα.

Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Reddit, φαίνεται να προέρχεται από πάροχο της Μ. Βρετανίας και περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο Razer Phone.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Razer Phone θα έχει οθόνη 5.72 ιντσών IGZO με 120Hz refresh rate, η ανάλυση δεν αναφέρεται, αλλά λογικά θα είναι τουλάχιστον QHD. Διαθέτει Dolby Atmos ήχο με dual front-facing ηχεία και ενισχυτές πιστοποιημένους από την THX.

Στην πλάτη έχει τοποθετημένη διπλή κάμερα 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.75 και 13 Megapixel (f/2.6 zoom camera). Η μπαταρία είναι 4000mAh, έχει μνήμη RAM 8GB. Ο επεξεργαστής δεν αναφέρεται στην λίστα, αλλά θα πρέπει να είναι ο Snapdragon 835.

Περισσότερα θα μάθουμε αύριο, μαζί με τις πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα.

Razer Phone specs, Razer Phone: Διέρρευσαν σχεδόν τα πάντα λίγο πριν γίνει επίσημο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

Νομίζω ότι είναι η ώρα να ξεκινήσουν οι antibezels το κράξιμο

NikosAr

Εχει τον ίδιο σχεδιαστή με την Sony … επιτέλους ένα ωραίο κινητό 😛

bezilys

@NikosAr σωστός!!!

Τζοναρος

120hm ρυθμό ανανέωσης! Η οθονη θα ειναι η καλυτερη απλα!

One

Ενα Sony με IGSO οθόνη ειναι. Αφου εχει στερεωφωνικά ηχεία πιστεύω οτι ειναι καλή πρόταση αλλα θα ήθελα η ανάλυση να ηταν 4Κ.

Geo pap

Τέρας στα χαρακτηριστικά με τον 835? Πως γίνεται αυτό?

Xperiakias

@NikosAr Είπα και εγώ μόνο εμένα μου φαίνεται ίδιο…!

Nio

Η razer δεν βάζει bezels πουθενά. Δεν έβαζε bezels πριν ανακαλυφθουν οι οθόνες. Θα βάλει τώρα?

KostasB

Και εκεί που έχουν μείνει όλοι με qc3 και κάποιοι που μοσχοπουλάνε και ας είναι ακόμα πιο πίσω στο qc2, έρχεται τώρα αυτό με qc4+. Άραγε σε ταχύτητα να ξεπερνάει τα super charge της Huawei και dash charge της OnePlus;
Ας παρουσιαστεί με το καλό να δούμε και επίσημα στοιχεία για βάρος, μέγεθος και λοιπά specs και βλέπουμε.. για το κοινό που θα απευθύνεται πάντως νομίζω θα είναι πολύ καλό.

bezilys

@KostasB επειδή απευθύνεται σε απαιτητικούς Gamers μπορώ να σου εκπειρας ότι η μπαταρία αυτή δεν επαρκεί!

KostasB

@bezilys δεν διαφωνώ. Γι’αυτό και είπα πολύ καλό και όχι τέλειο. Κάπου θα έχει και μειονεκτήματα δεν μπορεί. Αλλά αν σου βάλουν 10000mah και το βάρος εκτοξευθεί στα 300γρ τότε τι να το κάνεις; Ήδη κάποια smartphones έχουν φτάσει τα 200 και μου φαίνεται υπερβολή να τα ξεπεράσουμε.

aris

@bezilys

δεν υπαρχουν απαιτητικοι gamers στα κινητα…μιλαμε για casual gaming και τιποτα παραπανω..αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι overkillill για να χρεωσουν στον θεο τη συσκευη..

bezilys

@aris απλοί gamers βολεύονται και με ένα sony που έχει και στέρεοφωνικα ηχεία

Agnostos13

Χωρίς φυσικά controllers (εκτός αν κυκλοφορήσουν ως αξεσουάρ) και τεράστια μπαταρία (8000mAh+) δεν έχει νόημα ο όρος gaming smartphone…

Ειδάλλως η πλειοψηφία των mobile games που κυκλοφορούν σήμερα τρέχουν άνετα σε όλες τις hi-end και σε πολλές mid-range και entry-level συσκευές.

aris

@bezilys

αυτο σου λεω ολοι απλοι gamers ειναι…σε κινητο παιζεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.