By innovation only: Στο Youtube θα μπορέσουμε να δούμε για πρώτη φορά το event της Apple

Την Τρίτη έχει επιβεβαιωθεί ότι θα λάβει χώρα στο Steve Jobs Theater στο Cupertino το By innovation only event της Apple στο οποίο αναμένεται να αποκαλυφθούν τα νέα iPhone μαζί με ένα MacBook στις 16 ίντσες, μερικά iPad και άλλα.

Σύμφωνα τώρα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube η Apple για πρώτη φορά θα streamάρει το event στην διάσημη πλατφόρμα της Google. Πέρυσι όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν το event όπου αποκαλύφθηκε η XS σειρά καθώς και το XR smartphone μπορουσαν να το κάνουν και μέσα από το Twitter.

Apple event YouTube, By innovation only: Στο Youtube θα μπορέσουμε να δούμε για πρώτη φορά το event της Apple

Από το 2015 έως και σήμερα όσοι είχαν εγκατεστημένα το Windows 10 λειτουργικό είχαν επίσης πρόσβαση στο event με την χρήση του Edge browser της Microsoft.

Η Apple όλα τα προηγούμενα χρόνια έδινε την δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθήσουν το event της μόνο με την χρήση του Safari ή Edge browser ενώ η περσινή WWDC έφερε το stream στους browser Chrome και Firefox.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.