Όλα όσα αναμένεται να δούμε στο “By innovation only” event της Apple

Apple, Όλα όσα αναμένεται να δούμε στο “By innovation only” event της Apple

Απομένουν τρεις ημέρες για το By innovation only event που θα λάβει χώρα στο Steve Jobs Theater στο Cupertino όπου αναμένεται να αποκαλυφθεί η νέα σειρά iPhone XI. Τι άλλο όμως θα μπορούσε να αποκαλύψει ο Αμερικανικός κολοσσός εκτός από την νέα σειρά smartphone;

iPhone XI

Η νέα σειρά iPhone θα είναι αυτή που θα τραβήξει περισσότερο τα βλέματα του κοινού. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η Apple θα φέρει τρια νέα iPhone υπό τις ονομασίες XI R, XI Pro και XI Pro Max αυτές όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιο φθηνό της σειράς θα έχει 6.1 ιντσών οθόνη τύπου LCD ενώ τα υπόλοιπα δύο θα ανέρχονται στις 5.8 και 6.5 ίντσες αντίστοιχα με panel τύπου OLED. Εσωτερικά αναμένεται να τοποθετηθεί το A13 chipset με RAM που ξεκινάει από τα 4GB και φτάνει έως τα 6GB ανάλογα με το μοντέλο. Ο αποθηκευτικός χώρος για ακόμη μία χρονιά δεν θα μπορεί να επεκταθεί και θα φτάνει έως 512GB.

Apple, Όλα όσα αναμένεται να δούμε στο “By innovation only” event της Apple

Η κάμερα τώρα φημολογείται ότι θα τοποθετηθεί σε τετράγωνο πλαίσιο στην πάνω αριστερά γωνιά. Το XI R θα έχει διπλή κάμερα ενώ τα άλλα δύο θα έχουν τριπλή. Η τριπλή κάμερα μάλλον θα αποτελείται από έναν wideangle, έναν super wideangle και έναν telephoto φακό.

Nέο Apple TV

Στο event ίσως γνωρίσουμε και έναν νέο Apple TV το οποίο θα υποστηρίζει τις νέες υπηρεσίες της εταιρείας, Apple TV Plus και Arcade. Αυτή ίσως κυκλοφορήσει φέτος με το A12 chipset αντί το A13 των iPhone.

Τιμή της TV Plus υπηρεσίας

Οι δύο υπηρεσίες του Αμερικανικού κολοσσού γνωρίζουμε σίγουρα ότι θα είναι επί πληρωμή. Το Arcade γνωρίζουμε ότι θα έχει κόστος $5 δεν έχει αποκαλυφθεί όμως η τιμή του TV Plus που φημολογείται ότι θα ξεκινάει από τα $10.

Ceramic Watches

Τα Apple Watch ανανεώθηκαν πέρυσι με την προσθήκη του ηλεκτροκαρδιογραφήματος και φέτος ίσως η αγορά γνωρίσει νέα smartwatches με νέο κεραμικό σχεδιασμό και μερικές αλλαγές στο λειτουργικό.

MacBook 16 ιντσών

Πλησιάζοντας προς το τέλος, πληροφορίες δείχνουν ένα MacBook το οποίο θα μετράει 16 ίντσες και θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το υπάρχον 15 ιντσών MacBook Pro. Η νέα έκδοση ίσως διαθέτει νέα switches για το πληκτρολόγιο.

Νέα iPad

Τέλος, στο By Innovation only event ίσως αποκαλυφθεί και ένα νέο iPad το οποίο θα έχει μέγεθος οθόνης μεταξύ 9.7 και 10.2 ίντσες. Επίσης, η Apple ίσως ανανεώσει και το iPad Pro με αλλαγές που θα αφορούν την κάμερα και τον επεξεργαστή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.