Πόσο χώρο δεσμεύουν τα παιχνίδια του Apple Arcade;

Apple Arcade space requirements, Πόσο χώρο δεσμεύουν τα παιχνίδια του Apple Arcade;

Η gaming υπηρεσία Apple Arcade του αμερικάνικου κολοσσού θα κυκλοφορήσει στο iOS 13 την Πέμπτη σε περισσότερες από 100 χώρες και θα κοστίζει 4.99 δολάρια με περισσότερα από 100 παιχνίδια. Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε ένα video το οποίο παρουσίαζε μερικά παιχνίδια της υπηρεσίας και σήμερα κυκλοφόρησαν 53 από αυτά σε μερικούς beta testers.

Το Apple Arcade δίνει την δυνατότητα για offline gaming ωστόσο ένα σημαντικό ζήτημα είναι η χωρητικότητα που απαιτεί το κάθε παιχνίδι ώστε να είναι εγκατεστημένο στην συσκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το 9to5mac, οι 53 εφαρμογές ζητάνε περίπου 50GB ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κανένα από τα παιχνίδια που προσφέρει η υπηρεσία δεν ξεπερνάει τα 4GB. Πιο συγκεκριμένα το Varius Daylife της Square Enix χρειάζεται 3.8GB. Η Square Enix δήλωσε ότι οι χρήστες θα πρέπει να συνηθίσουν αυτό το μέγεθος στην χωρητικότητα.

Το αμέσως επόμενο παιχνίδι σε χωρητικότητα είναι το Hot Lava το οποίο διαφημίζεται αρκετά από την Apple. Το παιχνίδι έχει χωρητικότητα 2.9GB και ακολουθείται από τα Over the Alps και Spelldrifter με χωρητικότητα 2.7GB και 2.4GB αντίστοιχα. Το μικρότερο σε χωρητικότητα παιχνίδι ανέρχεται στα 144.6MB και ονομάζεται Dear Reader.

Φυσικά, αυτά είναι μόνο τα μισά παιχνίδια ίσως κάποιο από τα υπόλοιπα να έχει μέγεθος μεγαλύτερο από τα 4GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.