Apple Arcade: Συνδρομητική υπηρεσία gaming με 5 δολάρια συνδρομή

Apple Arcade, Apple Arcade: Συνδρομητική υπηρεσία gaming με 5 δολάρια συνδρομή

Μόλις πριν λίγα λεπτά στο By innovation only event της Apple που πραγματοποιείται στο Steve Jobs Theatre, στο Cupertino της Καλιφόρνια, η εταιρεία αποκάλυψε τα πάντα για την συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών Apple Arcade.

Η εταιρεία θα ξεκινήσει την Apple Arcade στις 19 Σεπτεμβρίου σε 150 χώρες και η τιμή της συνδρομής θα είναι 4,99 δολάρια Αμερικής τον μήνα. Το πακέτο προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας από έως και έξι άτομα. Επιπλέον, η Apple προσφέρει έναν μήνα δωρεάν δοκιμής.

Apple Arcade, Apple Arcade: Συνδρομητική υπηρεσία gaming με 5 δολάρια συνδρομή

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max: Διαθεσιμότητα και τιμή από 800 ευρώ και έως 1650 ευρώ

Η Apple Arcade θα είναι προσβάσιμη από το tab Arcade στο App Store του iOS 13. Η εταιρεία θα προσθέτει νέα παιχνίδια κάθε μήνα και σύμφωνα με την εταιρεία στην έναρξη της η υπηρεσία θα προσφέρει τα περισσότερα δωρέαν παιχνίδι από οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συνδρομή.

Apple Arcade, Apple Arcade: Συνδρομητική υπηρεσία gaming με 5 δολάρια συνδρομή

Ως μερικά παραδείγματα παιχνιδιών που θα διαθέτει η υπηρεσία, η εταιρεία παρουσίασε το Frogger in Toy Town της Konami, το Shinsekai: Into the Depths από την Capcom και το Sayonara Wildhearts της Anna Purina.

Apple Arcade, Apple Arcade: Συνδρομητική υπηρεσία gaming με 5 δολάρια συνδρομή

Η Apple Arcade θα διαθέτει αρχικά 100 παιχνίδια, λειτουργεί μόνο σε iOS 13 και φυσικά θα είναι συμβατή με νεότερες εκδόσεις, επιτρέπει το κατέβασμα των παιχνιδιών δωρεάν, και προσφέρει δυνατότητα Family Sharing για να μοιραζόμαστε τη συνδρομή με τα μέλη της οικογένειας μας.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.