OnePlus 7T Pro: Θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στην εβδομάδα

oneplus 7t pro, OnePlus 7T Pro: Θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στην εβδομάδα

Μπορεί η OnePlus να παρουσίασε το OnePlus 7T στις 26 Σεπτεμβρίου αλλά ίσως έχει κάτι ακόμα να πει μιας και ξεκίνησε τη δημοσίευση teaser σχετικά με event για τις 10 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, όπου αναμένεται να δούμε το OnePlus 7T Pro.

Στο teaser της ανακοίνωσης του event η OnePlus αναφέρετε σε OnePlus 7T series, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι ίσως ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι παραπάνω από μια συσκευή, με τις φήμες να κάνουν λόγο για το OnePlus 7T Pro αλλά και το OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Επιπλέον, τα teaser που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας κάνουν αναφορά σε οθόνη 90Hz και φόρτιση Warp Charge 30T, χαρακτηριστικά τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στο OnePlus 7T.

Το event για το OnePlus 7T Pro θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 18:00 ώρα Ελλάδος, με τα αναμενόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά να περιλαμβάνουν διαφοροποίηση στο design, αφού η διάταξη των καμερών στην πλάτη της συσκευής αναμένεται να είναι κάθετη και όχι σε κύκλο όπως έγινε στο 7Τ, ενώ είναι πιθανό να δούμε μια οθόνη χωρίς notch και pop-up selfie κάμερα.

Τα renders που έχουν διαρρεύσει, δείχνουν πως το design της συσκευής δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί από το OnePlus 7 Pro, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά να κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 855+, 8GB RAM, 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, ενώ το McLaren Edition θα διατείθεται με μνήμη RAM που θα φτάνει μέχρι και τα 12GB.

oneplus 7t pro, OnePlus 7T Pro: Θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στην εβδομάδα

Αλλαγές δεν αναμένονται και στην κάμερα, με το setup να είναι παρόμοιο με του OnePlus 7T, με τις κάμερες στην πλάτη της συσκευής να διαθέτουν φακούς στα 48MP, 12MP και 16MP, ενώ στο θέμα της μπαταρίας, το OnePlus 7T Pro φημολογείται ότι θα έχει μια των 4085mAh, μεγαλύτερη από αυτήν του OnePlus 7T των 3800mAh.

Η κυκλοφορία του OnePlus 7Τ Pro και OnePlus 7T Pro McLaren Edition αναμένεται να γίνει την ίδια ημέρα με του 7T, στις 18 Οκτωβρίου για όλες τις αγορές.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.