Samsung Galaxy S20+ 5G: Αυτές είναι οι πρώτες live φωτογραφίες

, Samsung Galaxy S20+ 5G: Αυτές είναι οι πρώτες live φωτογραφίες

Στο Twitter ο γνωστός Max Weinbach δημοσίευσε τις πρώτες live φωτογραφίες του Samsung Galaxy S20+ 5G στις οποίες επιβεβαιώνονται οι μέχρι τώρα φήμες για τον σχεδιασμό του smartphone. Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες, το τηλέφωνο ενσωματώνει ένα punch-hole στο κέντρο της οθόνης στην πάνω πλευρά, ωστόσο το front panel δεν είναι τόσο curved όσο το S10+ αφού η Samsung χρησιμοποιεί γυαλί 2.5D.

Επιπλέον, όσον αφορά τον σχεδιασμό, επιβεβαιώνεται και το ορθογώνιο camera module το οποίο θα φιλοξενήσει τέσσερις κάμερες στην πλάτη εκ των οποίων η κύρια κάμερα θα είναι 12MP αντί για 108MP όπως φημολογούνταν μέχρι τώρα.

Ταυτόχρονα, με μία άλλη δημοσίευση του, ο Max αποκάλυψε και τα ονόματα των πέντε συνολικά Samsung Galaxy S20 τα οποία θα παρουσιαστούν στις 11 Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει στο San Francisco τα Samsung Galaxy S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G και το κορυφαίο S20 Ultra 5G το οποίο θα ενσωματώνει και την custom έκδοση του αισθητήρα 108MP ISOCELL Bright HMX.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.