Samsung Galaxy S20 και S20+: Δεν θα έχουν την κάμερα 108MP

, Samsung Galaxy S20 και S20+: Δεν θα έχουν την κάμερα 108MP

Η Samsung φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι θα ενσωματώσει στο επόμενο flagship smartphone Galaxy S20 κύρια κάμερα των 108MP η οποία θα είναι μία custom έκδοση του αισθητήρα ISOCELL Bright HMX ο οποίος ενσωματώθηκε αρχικά στο Mi Note 10 της Xiaomi. Τώρα όμως σύμφωνα με τον γνωστό leakster, Ice Universe η Samsung θα ακολουθήσει όπως και παλαιότερα την ίδια τακτική, τοποθετώντας κάμερα η οποία ανέρχεται στα 12MP με αποτέλεσμα να κρατήσει αποκλειστικά για το flagship Galaxy S20 Ultra τον αισθητήρα των 108MP.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Samsung θα μείνει στα 12MP για τα δύο smartphone της Galaxy S20 και S20+. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη κάμερα των 12MP ενσωματώθηκε στο Galaxy S7 και S7 Edge τα οποία κυκλοφόρησαν το 2016. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ice Universe το pixel size θα ανέρχεται στα 1.8μm και οι επιδόσεις αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά σε σχέση με τα Galaxy S10 και Note 10+ τα οποία κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο και τον Αύγουστο του 2019.

Τα τρία Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra αναμένεται να παρουσιαστούν στις 11 Φεβρουαρίου στο γνωστό Unpacked event στο San Francisco.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τεχνοκράτης

Αίσχος.

Μανώλης

Καλύτερα!!!! Το κινητό το θέλουν αυτοί που κοιτάζουν να βγάλουν σχετικά ποιοτικές φωτογραφίες. Δεν το στουμπώνεις στα megapixels.

Δημήτρης

Ε, τότε να περιμένετε και την Apple στα φετινά iphone να έχει 12mpx κάμερες.

Fanis

τεν σελιδουλα? σβηνουμε σχολια που δε μας αρεσουν? τοσο δημοκρατες ε? αχαχαχαχααχ αχαχαχαχαχαχα ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαθετε να γραφετε αληθειες

A. Wolf

Όχι ρε γαμ…. Πως θα ζήσουμε τώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.