Realme TV: Έρχεται 25 Μαΐου με MediaTek SoC, τέσσερα ηχεία 24W και bezel-less design

Realme TV, Realme TV: Έρχεται 25 Μαΐου με MediaTek SoC, τέσσερα ηχεία 24W και bezel-less design

Η Realme έχει προγραμματίσει για τις 25 Μαΐου ένα event στο οποίο θα παρουσιάσει 8 νέα προϊόντα. Εκεί θα δούμε το Realme X50 Pro Player Edition, το Realme Watch, και τη Realme TV.

Αρχικά, η εταιρεία είχε σχεδιάσει να αποκαλύψει την έξυπνη τηλεόραση στην MWC 2020, η οποία ακυρώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού. Ωστόσο, η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και σύντομα θα μάθουμε τα πάντα για το νέο προϊόν της κατασκευάστριας.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Λίγες ημέρες πριν το event, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός της Realme TV, στο Flipkart. Σύμφωνα με την καταχώρηση της ιστοσελίδας, η έξυπνη τηλεόραση έχει bezel-less οθόνη και 400 nits φωτεινότητα με την υποστήριξη της Chroma Boost Picture Engine.

Realme TV, Realme TV: Έρχεται 25 Μαΐου με MediaTek SoC, τέσσερα ηχεία 24W και bezel-less design

Επιπλέον, η Realme TV χρησιμοποιεί MediaTek επεξεργαστή, με 64-bit CPU Cortex-A53 και GPU Mali-470 MP3. Για τον ήχο, η έξυπνη τηλεόραση διαθέτει 4 στερεοφωνικά ηχεία 24W, τα οποία υποστηρίζουν Dolby Audio.

H εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει πραγματοποιήσει δοκιμές στους -20℃ και test πτώσης από τα 760 χιλιοστά, ώστε να διασφαλίσει την ποιότητα της Realme TV. Επίσης, δοκίμασε το τηλεχειριστήριο σε 5.000 πατήματα και το κουμπί απενεργοποίησης στα 5.500 πατήματα.

Τέλος, η σελίδα δεν αποκαλύπτει τις διαγωνίους στις οποίες θα είναι διαθέσιμη, ούτε το λειτουργικό της Realme TV, αλλά η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι θα είναι Android TV.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Realme Realme Android smartphones

Επίσημα τα Realme 13 5G και 13+ 5G με chipset Dimensity 6300 και Dimensity 7300 Energy αντίστοιχα

Μετά τα Realme 13 Pro, 13 Pro+ και 13 4G, τώρα κυκλοφόρησαν τα νέα μέλη της σειράς, τα Realme 13 5G και Realme 13+ 5G.

Smartphones Realme

Realme Note 60: Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone

Τον περασμένο μήνα συναντήσαμε μια λίστα Geekbench για το Realme Note 60 και τώρα έχουμε στα χέρια μας και μια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Smartphones Realme

Η τεχνολογία SuperSonic 320 W της Realme γεμίζει την μπαταρία σε λιγότερο από 5 λεπτά

Η Realme παρουσίασε αναλυτικά τη νέα της τεχνολογία φόρτισης smartphone, την 320W SuperSonic Charge, η οποία είναι η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Realme

Realme 13+: Πέρασε από το Geekbench με Dimensity 7300

Το Realme RMX5002 μόλις πιστοποιήθηκε από την TENAA και, σύμφωνα με αναφορές, πρόκειται για το επερχόμενο Realme 13+.