Oppo Find X2 Pro: Θα κυκλοφορήσει σε Lamborghini Edition με under-display selfie;

, Oppo Find X2 Pro: Θα κυκλοφορήσει σε Lamborghini Edition με under-display selfie;

Το φετινό Oppo Find X2 Pro εντυπωσίασε κριτικούς και καταναλωτές, όχι μόνο με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Antutu Benchmark, αλλά και για τις εντυπωσιακές φωτογραφικές του δυνατότητες, όπου με 124 πόντους ήταν στην πρώτη θέση μαζί με το Xiaomi Mi 10 Pro.

Η ιστοσελίδα Let’sGoDigital μας δείχνει τις πρώτες εικόνες των επερχόμενων εκδόσεων της συσκευής, με τις εν λόγω special edition να δημιουργούνται σε συνεργασία με τη Lamborghini. Πέραν των εντυπωσιακών χρωμάτων και σχεδίων που θα κυκλοφορήσει η συσκευή, φαίνεται να έχουμε και διαφορετικές εκδόσεις. Μία συγκεκριμένη έκδοση έχει το φλας έξω αριστερά από το camera module, ενώ οι υπόλοιπες έχουν το φλας κάτω από τις κάμερες.

, Oppo Find X2 Pro: Θα κυκλοφορήσει σε Lamborghini Edition με under-display selfie;

Μία ακόμη μεγάλη διαφορά είναι η μπροστινή κάμερα της συσκευής. Στις παραπάνω φωτογραφίες δεν υπάρχει η οπή που είχαμε δει στο αρχικό μοντέλο, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα. Σύμφωνα με την πηγή, η συνεργασία της Oppo με τη Lamborghini θα μας δώσει το πρώτο κινητό που θα έχει selfie κάτω από την οθόνη. Βέβαια, ίσως λιγότερο ονειρικό αλλά περισσότερο ρεαλιστικό είναι το σενάριο η συσκευή απλά να έχει pop-up selfie, αλλά αυτό είναι κάτι που θα περιμένουμε για να το δούμε.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν άλλες αλλαγές στο hardware της συσκευής, όπως επίσης δε γνωρίζουμε τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας. Το αρχικό Find X2 Pro είχε οθόνη 6,7 ιντσών τεχνολογίας OLED και ανάλυσης FHD+ με 120Hz, Snapdragon 865 και μπαταρία 4.260mAh. Μετά το τέλος της συνεργασίας της McLaren με τη OnePlus, ίσως θα είναι η μοναδική συσκευή τέτοιου είδους που θα δούμε φέτος.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.