OPPO Find X2 Pro: Στην κορυφή του AnTuTu με 637.099 πόντους

, OPPO Find X2 Pro: Στην κορυφή του AnTuTu με 637.099 πόντους

Η OPPO παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες τα Find X2 και X2 Pro και εκτός από την κορυφή του DxOMark, η Pro έκδοση κατέκτησε και την κορυφή του AnTuTu με συνολικά 637.099 πόντους. Το smartphone της OPPO σε συνδυασμό με τον Snapdragon 865 ξεπέρασε τα Black Shark 3 και Mi 10 Pro της Xiaomi καθώς και το Red Magic 5G. Πιο συγκεκριμένα, το Black Shark 3 Pro 5G πέτυχε 620.952 πόντους ενώ το Mi 10 Pro πέτυχε 610.627 πόντους. Στην περίπτωση του Red Magic 5G έχουμε συνολικά 633.724 πόντους.

, OPPO Find X2 Pro: Στην κορυφή του AnTuTu με 637.099 πόντους

Χαρακτηριστικά

Το OPPO Find X2 Pro έχει 6.7 ιντσών QHD+ οθόνη με panel τύπου AMOLED και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Εσωτερικά ο Snapdragon 865 συνδυάζεται με 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 512GB UFS 3.0.

Η τριπλή κάμερα στην πλάτη αποτελείται από τρεις κάμερες με κύρια στα 48MP. Οι άλλες δύο είναι μία 48MP ultra wide και 13MP telephoto. Στο front panel υπάρχει μία κάμερα 32MP. Τέλος, το τηλέφωνο ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 4.260mAh με 65W fast charge.

AnTuTu

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι εφαρμογές του AnTuTu συμπεριλαμβανομένου του AnTuTu 3DBench, AnTuTu Benchmark και AITutu Benchmark εξαφανίστηκαν από το Google Play Store καθώς λέγεται ότι ο developer, Cheetah Mobile που κρύβεται πίσω από την εφαρμογή παραβίαζε την ιδιωτικότητα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νεκτάριος Ζόγκος

Αποσύρθηκε από το Playstore. Καιρός ήταν και πλέον να το πάρουν όλοι χαμπάρι πόσο απάτη και πόσο αναξιόπιστο πρόγραμμα μέτρησης είναι. Είχα κάποια στιγμή ένα mi9 και μου έβγαλε 560.000. Φυσικά πέτυχα πάνω σε μια αναβάθμιση που είχαν κάνει και καλά και εννοείται την επόμενη μέρα το είχαν διορθώσει.

Μέσα στο λογισμικό έχουν για κάθε συσκευή και ανάλογα το συμφέρον να βγάζει τα νούμερα που θέλουν. Ποιο fake και απάτη δεν γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.