Η διανομή του OneUI 2.5 ξεκίνησε από τη Γερμανία και θα διατεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες σε όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S10 μέσω OTA.
Μπορεί η νέα έκδοση του OneUI από τη Samsung να κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες εβδομάδες, με την ανακοίνωση των Samsung Galaxy Note 20, όμως ήδη υπάρχουν αναφορές πως το νέο update έρχεται και στις περσινές ναυαρχίδες της εταιρείας, δηλαδή στη σειρά Samsung Galaxy S10.
Η ιστοσελίδα SamMobile αναφέρει πως ήδη έχει ξεκινήσει η σταδιακή διάθεση της νέας ενημέρωσης λειτουργικού για τα Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ και Samsung Galaxy S10e, με αριθμό έκδοσης G973FXXU8DTH7, G970FXXU8DTH7 και G975FXXU8DTH7 αντίστοιχα. Εκτός από τις προσθήκες που φέρνει το OneUI 2.5 και στις παλαιότερες συσκευές, περιλαμβάνεται και η ενημέρωση ασφαλείας του Σεπτεμβρίου.
Το OneUI φέρνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά των νεότερων μοντέλων, όπως το Wireless Dex, με το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dex UI σε οποιαδήποτε τηλεόραση υποστηρίζει Miracast. Επίσης, μέσα από το νέο Pro Video Mode μπορείτε να διαλέξετε την ανάλυση του βίντεο αλλά και το frame rate, καθώς και το μικρόφωνο που θα λειτουργεί για την εγγραφή ήχου. Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό είναι το Single Take, με διάρκεια από 5 δευτερόλεπτα έως και 15 δευτερόλεπτα λήψης.
Η σταδιακή διάθεση του OneUI 2.5 ξεκίνησε από τη Γερμανία και θα διατεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες σε όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S10 μέσω OTA. Το γεγονός ότι η αναβάθμιση ήρθε σχετικά σύντομα σε σχέση με παλαιότερες περιπτώσεις, σε συνδυασμό με τη δέσμευση της εταιρείας για 3 OS Updates, μας γίνει αρκετές ελπίδες για το μέλος. Αν είστε από τους τυχερούς που τους ήρθε η νέα αναβάθμιση, πείτε μας στα σχόλια πως σας φαίνεται συγκριτικά με τη μέχρι τώρα εμπειρία σας.
Η Samsung ξεκίνησε εσωτερικές δοκιμές του One UI 9 που βασίζεται στο Android 17 για το Galaxy S26 Ultra. Πότε αναμένεται η beta και τι αλλάζει στο νέο Android.
Η Samsung κυκλοφόρησε το One UI 8.5 Beta 7 για τα Galaxy S25, S25+ και S25 Ultra με διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις σταθερότητας και security patch Φεβρουαρίου 2026.
Η Samsung παραμένει το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως για 20 συνεχόμενα χρόνια, με μερίδιο αγοράς 29,1% το 2025 και επενδύσεις σε QLED, OLED και Micro LED τεχνολογίες.
Αν γνωρίζει κάποιος μήπως συμπεριλαμβανεται και το S10 lite?