AirPower: Οριστικό τέλος στις δοκιμές δίνει η Apple, σύμφωνα με πληροφορίες

, AirPower: Οριστικό τέλος στις δοκιμές δίνει η Apple, σύμφωνα με πληροφορίες

Σύμφωνα με αναφορές, το AirPower είναι πλέον εντελώς νεκρό, καθώς η Apple έδωσε οριστικό τέλος στις εσωτερικές δοκιμές της. Οι πληροφορίες ήρθαν αρχικά από τον leakster @jon_prosser, ενώ στη συνέχεια είχαμε και άλλες πηγές να αναφέρουν το τέλος του AirPower.

Σύμφωνα με την πηγή, η Apple σταμάτησε τις δοκιμές της αλλά και τη δημιουργία νέων prototypes, ενώ ούτε το 2021 δε φαίνεται να έχει προγραμματιστεί κάποια εκ νέου δοκιμή του project. Ο ασύρματος φορτιστής AirPower είχε ακυρωθεί το 2019, όμως φέτος είδαμε αρκετές πηγές να μιλούν για αναβίωση του project. Δε γνωρίζουμε τι μπορεί να έχει συμβεί ως προς την ανάπτυξη του, πάντως φαίνεται πως δε θα το δούμε τελικά να κυκλοφορεί.

Βέβαια, αυτό δε θα έπρεπε να μας εκπλήσσει. Η Apple μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε το νέο της ασύρματο φορτιστή, με την ονομασία MagSafe. Ο νέος της φορτιστής, αν και μπορεί να φορτίσει μόνο μία συσκευή, είναι ένα αρκετά πιο εξελιγμένο σύστημα φόρτισης σε σχέση με το AirPower, καθώς “κολλάει” μαγνητικά πάνω στα νέα iPhone 12, προσφέροντας παράλληλα την ευκολία της ασύρματης φόρτισης και τη σταθερότητα της ενσύρματης φόρτισης.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Gear Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Oι θήκες σιλικόνης της Apple δεν θα έχουν άνοιγμα για το Capture Button

Η Apple παρουσιάζει φέτος ένα νέο “Capture Βutton” για την κάμερα σε τουλάχιστον ορισμένα μοντέλα iPhone 16.