iPhone 12 Pro Max vs Samsung Galaxy S21+: Το πρώτο συγκριτικό βίντεο [updated]

https://www.youtube.com/watch?v=yev8fxIGCu0&ab_channel=RandomStuff2
Λίγες ώρες μετά το πρώτο hands-on του Galaxy S21+, έχουμε το πρώτο συγκριτικό βίντεο vs με το iPhone 12 Pro Max. Το κανάλι Random Stuff 2 ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ένα νέο βίντεο, δυστυχώς με GoPro κάμερα, στο οποίο βλέπουμε δίπλα δίπλα τις δύο ναυαρχίδες.

Update: Το βίντεο κατέβηκε από το YouTube.

Αυτό που μπορούμε να συγκρίνουμε είναι το μέγεθος των δύο συσκευών. Όπως βλέπουμε, παρά την οθόνη των 6,7 ιντσών του επερχόμενου Samsung Galaxy S21+ είναι ελάχιστα πιο ψηλό από το iPhone 12 Pro Max των 6,7 ιντσών, καθώς το δεύτερο είναι αρκετά πιο πλατύ (στο βίντεο λανθασμένα αναφέρεται ότι πρόκειται για το απλό Pro). Στη συνέχεια βλέπουμε ένα συγκριτικό στις κάμερες, τουλάχιστον σε μία φωτογραφία, όμως δε μπορούμε να καταλάβουμε με αυτή τη λήψη ποιο είναι καλύτερο.

Samsung Galaxy S21+, iPhone 12 Pro Max vs Samsung Galaxy S21+: Το πρώτο συγκριτικό βίντεο [updated]

Σίγουρα θα δούμε και άλλα βίντεο μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού ήδη κάποιος (ή κάποιοι) έχουν ήδη στα χέρια τους το Samsung Galaxy S21+. Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί στις 14 Ιανουαρίου, μαζί με όλη τη σειρά S21. Μαζί, αναμένουμε να ανακοινωθούν και τα Galaxy Buds Pro, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα δούμε και άλλες εκπλήξεις από την εταιρεία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.