iPhone 12 Pro Max vs Samsung Galaxy S21+: Το πρώτο συγκριτικό βίντεο [updated]

https://www.youtube.com/watch?v=yev8fxIGCu0&ab_channel=RandomStuff2
Λίγες ώρες μετά το πρώτο hands-on του Galaxy S21+, έχουμε το πρώτο συγκριτικό βίντεο vs με το iPhone 12 Pro Max. Το κανάλι Random Stuff 2 ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ένα νέο βίντεο, δυστυχώς με GoPro κάμερα, στο οποίο βλέπουμε δίπλα δίπλα τις δύο ναυαρχίδες.

Update: Το βίντεο κατέβηκε από το YouTube.

Αυτό που μπορούμε να συγκρίνουμε είναι το μέγεθος των δύο συσκευών. Όπως βλέπουμε, παρά την οθόνη των 6,7 ιντσών του επερχόμενου Samsung Galaxy S21+ είναι ελάχιστα πιο ψηλό από το iPhone 12 Pro Max των 6,7 ιντσών, καθώς το δεύτερο είναι αρκετά πιο πλατύ (στο βίντεο λανθασμένα αναφέρεται ότι πρόκειται για το απλό Pro). Στη συνέχεια βλέπουμε ένα συγκριτικό στις κάμερες, τουλάχιστον σε μία φωτογραφία, όμως δε μπορούμε να καταλάβουμε με αυτή τη λήψη ποιο είναι καλύτερο.

Samsung Galaxy S21+, iPhone 12 Pro Max vs Samsung Galaxy S21+: Το πρώτο συγκριτικό βίντεο [updated]

Σίγουρα θα δούμε και άλλα βίντεο μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού ήδη κάποιος (ή κάποιοι) έχουν ήδη στα χέρια τους το Samsung Galaxy S21+. Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί στις 14 Ιανουαρίου, μαζί με όλη τη σειρά S21. Μαζί, αναμένουμε να ανακοινωθούν και τα Galaxy Buds Pro, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα δούμε και άλλες εκπλήξεις από την εταιρεία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.