Τι μας ετοιμάζει η Apple στο event της 20ης Απριλίου;

, Τι μας ετοιμάζει η Apple στο event της 20ης Απριλίου;

Σε μια αποκάλυψη που έγινε μέσω… Siri, έγινε γνωστό ότι η Apple έχει προγραμματίσει ένα event στις 20 Απριλίου. Το event θα λάβει χώρα στο Apple Park, στην έδρα, δηλαδή της Apple στο Cupertino των ΗΠΑ.

Η αποκάλυψη έγινε όταν κάποιος σκέφτηκε έξυπνα να ρωτήσει την Siri πότε είναι το επόμενο event της Apple και η ψηφιακή βοηθός απάντησε για την ημερομηνία της 20ης Απριλίου. Η ερώτηση θα έπρεπε να γίνει με λογαριασμό Apple ID που είχε ως βάση τις ΗΠΑ για να δοθεί η απάντηση.

iPhone 13 Pro: H LTPO οθόνη του θα φέρει αλλαγές στην αγορά

Η αλήθεια είναι ότι δεν κυκλοφορούσαν και πολλές φήμες για ένα τόσο κοντινό χρονικά event από την πλευρά της Apple, οπότε οι περισσότεροι βρίσκονται στο σκοτάδι αναφορικά με το τι ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Apple.

Οι περισσότερες πληροφορίες, πάντως, συγκλίνουν ως προς το ότι στο επερχόμενο event θα δούμε ένα νέο iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών με οθόνη mini LED, επεξεργαστή Apple A14X. Μαζί αναμένεται να δούμε και ένα μοντέλο iPad με οθόνη 11 ιντσών, ίσως ένα νέο iPad Mini και νέα Apple AirPods.

Ευχαριστούμε, Siri!

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευαγορας

Διορθωση: Δεν χρειζεται να εχει καποιος λογαριασμο με βαση τις ΗΠΑ, αλλα η γλωσσα της Siri να ειναι ρυθμισμενη σε English (United States).

Last edited 3 years πριν by Ευαγορας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.