Τι μας ετοιμάζει η Apple στο event της 20ης Απριλίου;

, Τι μας ετοιμάζει η Apple στο event της 20ης Απριλίου;

Σε μια αποκάλυψη που έγινε μέσω… Siri, έγινε γνωστό ότι η Apple έχει προγραμματίσει ένα event στις 20 Απριλίου. Το event θα λάβει χώρα στο Apple Park, στην έδρα, δηλαδή της Apple στο Cupertino των ΗΠΑ.

Η αποκάλυψη έγινε όταν κάποιος σκέφτηκε έξυπνα να ρωτήσει την Siri πότε είναι το επόμενο event της Apple και η ψηφιακή βοηθός απάντησε για την ημερομηνία της 20ης Απριλίου. Η ερώτηση θα έπρεπε να γίνει με λογαριασμό Apple ID που είχε ως βάση τις ΗΠΑ για να δοθεί η απάντηση.

iPhone 13 Pro: H LTPO οθόνη του θα φέρει αλλαγές στην αγορά

Η αλήθεια είναι ότι δεν κυκλοφορούσαν και πολλές φήμες για ένα τόσο κοντινό χρονικά event από την πλευρά της Apple, οπότε οι περισσότεροι βρίσκονται στο σκοτάδι αναφορικά με το τι ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Apple.

Οι περισσότερες πληροφορίες, πάντως, συγκλίνουν ως προς το ότι στο επερχόμενο event θα δούμε ένα νέο iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών με οθόνη mini LED, επεξεργαστή Apple A14X. Μαζί αναμένεται να δούμε και ένα μοντέλο iPad με οθόνη 11 ιντσών, ίσως ένα νέο iPad Mini και νέα Apple AirPods.

Ευχαριστούμε, Siri!

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευαγορας

Διορθωση: Δεν χρειζεται να εχει καποιος λογαριασμο με βαση τις ΗΠΑ, αλλα η γλωσσα της Siri να ειναι ρυθμισμενη σε English (United States).

Last edited 3 years πριν by Ευαγορας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.