To MacBook Air έρχεται το 2022 και φημολογείται πως θα έχει Notch Design

, To MacBook Air έρχεται το 2022 και φημολογείται πως θα έχει Notch Design

Το MacBook Air επόμενης γενιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και οι φημολογίες για τα χαρακτηριστικά του δίνουν και παίρνουν.

Πιο συγκεκριμένα, λέγεται πως θα έχει εγκοπή. Η πληροφορία έρχεται από τον ίδιο που ανέφερε την εγκοπή που έρχεται στα μοντέλα MacBook Pro του 2021.

Σε μια δημοσίευσή του σε φόρουμ τον περασμένο Αύγουστο αναφορικά με τα νέα μοντέλα MacBook Pro, ο Ty98 είπε ότι το MacBook Air επόμενης γενιάς θα περιλαμβάνει την ίδια εγκοπή που εισάγει η Apple για το MacBook Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aλεξ

ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω , ολα τα λαπτοπ πετυχαν να έχουν πλήρη οθόνη με καμερα και μικρόφωνα στο πανω μέρος και αυτοί παρουσιάζουν αυτον τον άκομψο τρόπο ξανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Θα κυκλοφορήσει εκτός ΗΠΑ μετά το WWDC

Το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο και ήταν άγνωστο πότε θα μπορούσε να φτάσει σε περισσότερες χώρες.

Software Apple iOS iPhone

iOS 17.5: Όλες οι νέες δυνατότητες

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 με μερικές σημαντικές αλλαγές στο iPhone στην Ευρώπη και μερικές μικρότερες για τους χρήστες εκτός ΕΕ.

Smartphones Apple iPhone Samsung

Φημολογούμενη συμφωνία Samsung – Apple φέρνει το αναδιπλούμενο iPhone ένα βήμα πιο κοντά

Οι φήμες για ένα αναδιπλούμενο iPhone ακούγονται εδώ και πολύ πολύ καιρό, ωστόσο φαινόταν πως η Apple δεν ήταν ικανοποιημένη.

Software Apple ChatGPT featured

Apple – iOS 18: Στην τελική ευθεία οι συνομιλίες με την OpenAI για την ενσωμάτωση του ChatGPT

H Apple φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης μιας συμφωνίας με την OpenAI, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα.