iFixit: Συνεργάζεται με τη Microsoft για την κατασκευή εργαλείων επισκευής για συσκευές Surface

, iFixit: Συνεργάζεται με τη Microsoft για την κατασκευή εργαλείων επισκευής για συσκευές Surface

Το iFixit, η παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων που βοηθούν ο ένας τον άλλο να επισκευάζουν αντικείμενα, αποτελεί εργαλείο για όσους θέλουν να επισκευάσουν τα κινητά τους εδώ και πολλά χρόνια.

Τώρα, το iFixit ανακοίνωσε ότι θα καταστήσει διαθέσιμα εργαλεία επισκευής για συσκευές Surface της Microsoft για εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών Microsoft, Microsoft Experience Centers και πελάτες της Microsoft Commercial. Αυτοί οι τεχνικοί θα μπορούν να αγοράσουν εργαλεία σέρβις της Microsoft απευθείας από τον ιστότοπο επισκευής τεχνολογικών ειδών.

Η Microsoft σχεδίασε όλα τα εργαλεία, τα βάρη και τα αξεσουάρ, αλλά το iFixit θα τα κατασκευάσει. Τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για την ακριβή αποκόλληση/επανασύνδεση κόλλας για «επιλεγμένα μοντέλα Microsoft Surface» και θα ελεγχθούν ποιοτικά με τον ίδιο τρόπο που γίνεται με όλα τα ανταλλακτικά και τα εργαλεία του.

Το Surface Display Bonding Frame και το Reboding Frame είναι διαθέσιμα για Microsoft Surface Pro 7+ (2020), Microsoft Surface Pro 8 και Pro X. Το κάλυμμα μπαταρίας Surface (χρησιμοποιείται για την προστασία των εσωτερικών στοιχείων της συσκευής κατά την αποσυναρμολόγηση) είναι συμβατό με: Surface Laptop 3 ( 13,6 ιντσών και 15 ιντσών), Surface Laptop 4 (13,5 ιντσών και 15 ιντσών), Surface Laptop Go, Surface Laptop SE και Surface Laptop Studio.

Ακόμη και με τη συνεργασία με τη Microsoft, το iFixit θα εξακολουθεί να προσφέρει δωρεάν πληροφορίες επισκευής DIY για συσκευές Surface.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Το TCL 505 αποτελεί ένα από τα προσιτά μοντέλα, σχεδιασμένο για να προσφέρει ανώτερη ποιότητα οθόνης και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.