iFixit: Συνεργάζεται με τη Microsoft για την κατασκευή εργαλείων επισκευής για συσκευές Surface

, iFixit: Συνεργάζεται με τη Microsoft για την κατασκευή εργαλείων επισκευής για συσκευές Surface

Το iFixit, η παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων που βοηθούν ο ένας τον άλλο να επισκευάζουν αντικείμενα, αποτελεί εργαλείο για όσους θέλουν να επισκευάσουν τα κινητά τους εδώ και πολλά χρόνια.

Τώρα, το iFixit ανακοίνωσε ότι θα καταστήσει διαθέσιμα εργαλεία επισκευής για συσκευές Surface της Microsoft για εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών Microsoft, Microsoft Experience Centers και πελάτες της Microsoft Commercial. Αυτοί οι τεχνικοί θα μπορούν να αγοράσουν εργαλεία σέρβις της Microsoft απευθείας από τον ιστότοπο επισκευής τεχνολογικών ειδών.

Η Microsoft σχεδίασε όλα τα εργαλεία, τα βάρη και τα αξεσουάρ, αλλά το iFixit θα τα κατασκευάσει. Τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για την ακριβή αποκόλληση/επανασύνδεση κόλλας για «επιλεγμένα μοντέλα Microsoft Surface» και θα ελεγχθούν ποιοτικά με τον ίδιο τρόπο που γίνεται με όλα τα ανταλλακτικά και τα εργαλεία του.

Το Surface Display Bonding Frame και το Reboding Frame είναι διαθέσιμα για Microsoft Surface Pro 7+ (2020), Microsoft Surface Pro 8 και Pro X. Το κάλυμμα μπαταρίας Surface (χρησιμοποιείται για την προστασία των εσωτερικών στοιχείων της συσκευής κατά την αποσυναρμολόγηση) είναι συμβατό με: Surface Laptop 3 ( 13,6 ιντσών και 15 ιντσών), Surface Laptop 4 (13,5 ιντσών και 15 ιντσών), Surface Laptop Go, Surface Laptop SE και Surface Laptop Studio.

Ακόμη και με τη συνεργασία με τη Microsoft, το iFixit θα εξακολουθεί να προσφέρει δωρεάν πληροφορίες επισκευής DIY για συσκευές Surface.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.