3D καλλιτέχνες δίνουν ζωή στο Apple Watch Pro

apple watch pro, 3D καλλιτέχνες δίνουν ζωή στο Apple Watch Pro

Πρωταγωνιστής της σημερινής εκδήλωσης της Apple θα είναι σίγουρα το iPhone 14.  Αυτό δε σημαίνει ότι δεν περιμένουμε να δούμε και τα smartwatches και συγκεκριμένα του Apple Watch Pro, που θα το δούμε για πρώτη φορά.

Νωρίτερα κυκλοφόρησαν τα πρώτα επίσημα renders του Apple Watch Pro, με τον Mark Gurman να επιβεβαιώνει την αξιοπιστία τους με ένα tweet. Είναι πολύ σίγουρο πλέον πως το νέο wearable θα είναι αρκετά ογκώδες και στιβαρό, θα έχει φυσικά κουμπιά και μια προεξοχή από τη μία πλευρά.

Τα renders μπορεί να ήταν αρκετά καλά και παρουσίασαν το σχέδιο, ωστόσο μερικές καλύτερες εικόνες εμφανίστηκαν στο Twitter νωρίτερα, προσφορά του 3D καλλιτέχνη Ian Zelbo σε συνεργασία με τον Parker Ortolani.

Οι πληροφορίες θέλουν το Apple Watch Pro να απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Σε αθλητές και άτομα που τους αρέσουν οι δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο. Αυτό ίσως κάνει το γενικό κοινό να μην ενδιαφερθεί να το αγοράσει. Αυτό και το γεγονός ότι η τιμή του κυμαίνεται ανάμεσα σε 800-1000$.

O ογκώδης σχεδιασμός του πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι έχει δοθεί μεγάλη έμφαση του τελευταίου στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ανθεκτικότητα. Οι εικόνες δείχνουν πως θα φαίνεται κάπως περίεργο σε ένα μέσο χέρι. Σύμφωνα με το 9to5Mac, το Apple Watch Pro θα είναι 47+mm και θα διαθέτει οθόνη 2″+. Σίγουρα, λοιπόν, δεν είναι για όλους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.