3D καλλιτέχνες δίνουν ζωή στο Apple Watch Pro

apple watch pro, 3D καλλιτέχνες δίνουν ζωή στο Apple Watch Pro

Πρωταγωνιστής της σημερινής εκδήλωσης της Apple θα είναι σίγουρα το iPhone 14.  Αυτό δε σημαίνει ότι δεν περιμένουμε να δούμε και τα smartwatches και συγκεκριμένα του Apple Watch Pro, που θα το δούμε για πρώτη φορά.

Νωρίτερα κυκλοφόρησαν τα πρώτα επίσημα renders του Apple Watch Pro, με τον Mark Gurman να επιβεβαιώνει την αξιοπιστία τους με ένα tweet. Είναι πολύ σίγουρο πλέον πως το νέο wearable θα είναι αρκετά ογκώδες και στιβαρό, θα έχει φυσικά κουμπιά και μια προεξοχή από τη μία πλευρά.

Τα renders μπορεί να ήταν αρκετά καλά και παρουσίασαν το σχέδιο, ωστόσο μερικές καλύτερες εικόνες εμφανίστηκαν στο Twitter νωρίτερα, προσφορά του 3D καλλιτέχνη Ian Zelbo σε συνεργασία με τον Parker Ortolani.

Οι πληροφορίες θέλουν το Apple Watch Pro να απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Σε αθλητές και άτομα που τους αρέσουν οι δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο. Αυτό ίσως κάνει το γενικό κοινό να μην ενδιαφερθεί να το αγοράσει. Αυτό και το γεγονός ότι η τιμή του κυμαίνεται ανάμεσα σε 800-1000$.

O ογκώδης σχεδιασμός του πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι έχει δοθεί μεγάλη έμφαση του τελευταίου στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ανθεκτικότητα. Οι εικόνες δείχνουν πως θα φαίνεται κάπως περίεργο σε ένα μέσο χέρι. Σύμφωνα με το 9to5Mac, το Apple Watch Pro θα είναι 47+mm και θα διαθέτει οθόνη 2″+. Σίγουρα, λοιπόν, δεν είναι για όλους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.