Oppo K10x: Η TENAA αποκάλυψε τα specs ενόψει κυκλοφορίας

oppo k10x, Oppo K10x: Η TENAA αποκάλυψε τα specs ενόψει κυκλοφορίας

Η Oppo μόλις προγραμμάτισε μια νέα κυκλοφορία στην Κίνα για το Oppo K10x. Αυτή είναι η 16η Σεπτεμβρίου, δηλαδή η ερχόμενη Παρασκευή. Σύμφωνα, δε, με τα διαφημιστικά πόστερ, η συσκευή έρχεται με υποστήριξη φόρτισης 67W.

oppo k10x, Oppo K10x: Η TENAA αποκάλυψε τα specs ενόψει κυκλοφορίας

Το τηλέφωνο μοιάζει πολύ με το Realme 9 Pro που είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, η εμφάνισή του στην TENAA με αριθμό μοντέλου PGGM10 αποκάλυψε τις διαφορές.

Το K10x έχει τις ίδιες κάμερες -βασικές μονάδες 64MP, υπερευρυγώνιο 8MP και βοηθητικές μονάδες 2MP. Οι ομοιότητες συνεχίζονται με το chipset Snapdragon 695 και την οθόνη LCD 6,59” με τρύπα για την κάμερα selfie 16MP.

Ωστόσο, το Oppo K10x υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 67W αντί για 33W που υποστηρίζει το Realme, ακόμα κι αν η χωρητικότητα της μπαταρίας παραμένει αμετάβλητη στα 5.000 mAh. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο πλήκτρο λειτουργίας, υποδοχή ήχου 3,5 mm και υποδοχή microSD.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Παρουσιάστηκε το τριπλά αναδιπλούμενο concept της Oppo

Μετά την είδηση ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone τον επόμενο μήνα, η Oppo παίρνει σειρά.

Smartphones Honor Huawei OPPO

Sony, Oppo, Honor και Huawei ξεχώρισαν στα βραβεία EISA 2024

Το Sony Xperia 1 VI είναι το καλύτερο smartphone για δημιουργούς για το 2024-2025, σύμφωνα με την EISA, που απένειμε τα ετήσια βραβεία της.

Smartphones featured OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8 Ultra: Αυτή θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας και η ταχύτητα φόρτισης

Ο αξιόπιστος leaker του Weibo Digital Chat Station είπε ότι το Oppo Find X8 Ultra θα φοράει μια μπαταρία χωρητικότητας 6.100-6.200 mAh.

Smartphones featured OnePlus OPPO

OnePlus 13, Oppo Find X8, X8 Pro, X8 Ultra: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τις οθόνες

Tο OnePlus 13 και το Oppo Find X8 Ultra θα χρησιμοποιούν την ίδια οθόνη, ένα πάνελ 8T LTPO 6,8″ με μικροκαμπυλότητες και ανάλυση 1440×3168.