Η Konami αποκαλύπτει το μέλλον του Silent Hill

konami silent hill, Η Konami αποκαλύπτει το μέλλον του Silent Hill

H Konami αποφάσισε να βάλει τέλος στην αναμονή και ανακοίνωσε ότι θα μοιραστεί «τις τελευταίες ενημερώσεις» για τη σειρά Silent Hill σε μια ψηφιακή εκδήλωση αυτή την εβδομάδα.

“Στα ανήσυχα όνειρά σου, βλέπεις εκείνη την πόλη; Οι τελευταίες ενημερώσεις για τη σειρά SILENT HILL, θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της Μετάδοσης #SILENTHILL την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 14:00. PDT”, έγραψε χαρακτηριστικά την Κυριακή.

Ένα teaser website έχει επίσης ξεκινήσει για το Silent Hill, με αντίστροφη μέτρηση για την εκδήλωση της 19ης Οκτωβρίου.

Η κλασική σειρά παιχνιδιών τρόμου, που έκανε το ντεμπούτο της στο PSOne το 1999, ωστόσο περιμένουμε εξέλιξη στο mainline από το Silent Hill: Downpour του 2012.

Ακόμα, ο Masahiro Ito, καλλιτέχνης του αρχικού παιχνιδιού, μέτρησε αντίστροφα και στη συνέχεια έκανε retweet την ανακοίνωση του Silent Hill την Κυριακή, υπονοώντας ότι συμμετέχει. Ο Ito αποτέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής της σειράς τρόμου για τις τρεις πρώτες ιστορίες της και σχεδίασε πολλά από τα πλάσματα που είδαμε στο παιχνίδι.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Ito είχε πει το 2020: «Εργάζομαι πάνω σε έναν τίτλο ως βασικό μέλος. Ελπίζω να μην ακυρωθεί ο τίτλος. Για αυτό, δεν μπορώ να σας πω τίποτα ακόμα»

Πολλές αναφορές κάνουν λόγο για ένα remake του Silent Hill 2 που είναι υπό ανάπτυξη. Εικόνες που φέρεται να δείχνουν ένα πρώιμο demo για το remake εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τον περασμένο μήνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Apple Fortnite iPad

To Fortnite θα έρθει και στα iPad στην Ευρώπη αφού η ΕΕ αναγνώρισε ως “gatekeeper” το iPadOS

Μετά την είδηση πως η Apple θα πρέπει να φέρει αλλαγές στο iPad, η Epic Games ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Fortnite.

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.