Βελτιώστε τον υπολογιστή του πατέρα σας με Lifetime Office 2021 Pro για 27,25€

Κλειδιά Office Pro, Βελτιώστε τον υπολογιστή του πατέρα σας με Lifetime Office 2021 Pro για 27,25€

Έχετε κολλήσει στο τι δώρο θα πάρετε για την Ημέρα του Πατέρα που θα χρησιμοποιεί ο μπαμπάς σας κάθε μέρα; Εάν ο μπαμπάς σας πήρε πρόσφατα ένα νέο φορητό υπολογιστή ή δεν έχει αναβαθμίσει τα εργαλεία παραγωγικότητάς του εδώ και καιρό, αυτό το πακέτο της Microsoft μπορεί να είναι η ιδανική ιδέα δώρου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music

Apple Music Classical 2.0: Κυκλοφόρησε με ενημερωτικά βιβλιαράκια για χιλιάδες άλμπουμ

Η Apple Music Classical ενημερώθηκε με την έκδοση 2.0 που φέρνει μερικές αξιόλογες νέες λειτουργίες στην εφαρμογή iPhone και iPad.

Software Android featured Google

Android 15: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για τις συσκευές Pixel

Η Google έχει ήδη στείλει τον κώδικα Android 15 στο AOSP, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ενημέρωση για τα υποστηριζόμενα Pixel.

Software

Αποκτήστε Office 2021 Professional Plus με 27,25€ και εξοικονομήστε έως και 90%

Το Microsoft Office Professional 2021 για Windows προσφέρει όλες τις βασικές εφαρμογές που χρειάζεστε για να εργαστείτε αποτελεσματικά.

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 18: Αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Μετά από μήνες δοκιμών beta, η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση λογισμικού iOS 18 σε εκατομμύρια χρήστες στις 16 Σεπτεμβρίου.