Αυτό είναι το Xiaomi Mix Fold 4 – Διέρρευσε η πλάτη του σε επίσημη φώτο

Xiaomi Mix Fold 4, Αυτό είναι το Xiaomi Mix Fold 4 – Διέρρευσε η πλάτη του σε επίσημη φώτο

Το Xiaomi Mix Fold 4 θα είναι το νέο λεπτότερο αναδιπλούμενο στην αγορά όταν έρθει, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν από τον Μάιο.

Σήμερα διέρρευσε μια επίσημη εικόνα που δείχνει την πλάτη του Mix Fold 4, σε μια έκδοση με ψεύτικο δέρμα. Καθώς χαρακτηρίστηκε ως έργο σε εξέλιξη, ορισμένες πτυχές ενδέχεται να αλλάξουν πριν από την κυκλοφορία του.

Το τηλέφωνο έχει τέσσερις κάμερες, ίδιο αριθμό με τον προκάτοχό του, αλλά το camera island έχει διαφορετική διάταξη.

Η πηγή αυτής της διαρροής επιβεβαίωσε ότι το Mix Fold 4 θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 8 Gen 3 SoC της Qualcomm και θα έχει πάχος κάτω από 10 mm. Θα έχει επίσης κύρια κάμερα 50 MP, βαθμολογία IPx8 για αντοχή στο νερό και μπαταρία 5.000 mAh ή μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, η κύρια κάμερα θα έχει μέγεθος αισθητήρα OIS και 1/1,55″. Θα ενωθεί με έναν τηλεφακό 60 MP 1/2,8″ 2x με τον αισθητήρα OmniVision OV60A, έναν υπερευρυγώνιο 12 MP και έναν τηλεφακό περισκοπίου 10 MP με οπτικό ζουμ 5x.

Η μπαταρία του θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 67 W σύμφωνα με πρόσφατη πιστοποίηση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 18.4: Η μεγάλη αναβάθμιση του Siri της Apple έρχεται την επόμενη άνοιξη

Τον περασμένο μήνα, η Apple αποκάλυψε τα σχέδιά της να αναβαθμίσει το Siri και το iOS φέρνοντας τη δική της τεχνητή νοημοσύνη ή αλλιώς Apple Intelligence.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4 και Mix Flip: Παρουσιάζονται αυτό το μήνα

Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει τα αναδιπλούμενα Mix Fold 4 και Mix Flip αυτόν τον μήνα, όπως αποκάλυψε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρειας Lei Jun.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch SE: Έρχεται με πλαστικό περίβλημα για να μειωθεί η τιμή;

H Apple αναπτύσσει μια νέα έκδοση του πιο προσιτού Apple Watch SE με πλαστικό περίβλημα, όπως υποστηρίζει ο Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Νέες φήμες ότι θα έχει την 5x τηλεφακό κάμερα του iPhone 15 Pro Max

Το επερχόμενο iPhone 16 Pro της Apple θα αποκτήσει την κάμερα περισκοπίου τετραπρισμού με οπτικό ζουμ 5x του iPhone 15 Pro Max.