ERTFLIX: Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

, ERTFLIX: Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Η ΕΡΤ προσφέρει εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και βέβαια όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας που μεταδίδονται κάθε πρωί από την ΕΡΤ2.

Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid. Αρχικά δες εδώ devices.ert.gr αν το μοντέλο της τηλεόρασής σου είναι συμβατό, αν είναι τότε ακολούθησε τα βήματα του βίντεο που αντιστοιχεί στον κατασκευαστής της τηλεόρασής σου.

Ενεργοποίησε την υβριδική πλατφόρμα της ERT Hybrid:

Samsung

LG

Sony

Panasonic

Άλλες μάρκες τηλεοράσεων

Για smartphone και tablet μπορείς να κατεβάσεις την δωρεάν εφαρμογή για Android εδώ και για iOS εδώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Μάθαμε τις συμβατές τηλεοράσεις Turbo-X

Έτος κατασκευής 2017
TXV-3250FSMT
TXV-4350SMT
TXV-5050SMT

Έτος κατασκευής 2018
TXV-3250FSMT
TXV-3250SMT
TXV-3950FSMT
TXV-4350SMT
TXV-4950SMT
TXV-U4370SMT
TXV-U5050SMT
TXV-U5070SMT
TXV-U5570SMT
TXV-U6570SMT

Έτος κατασκευής 2019
TXV-3250FSMT
TXV-3250SMT
TXV-3950FSMT
TXV-3960FSMT
TXV-4350SMT
TXV-U4370SMT
TXV-4950SMT
TXV-U4970SMT
TXV-U5070SMT
TXV-U5570SMT
TXV-U6570SMT
TXV-U5080SMT
TXV-U5580SMT
TXV-U6580SMT
TXV-U4380SMT

ΝΑΝΑ

TXV-4840SMT ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ:;

Κώστας Βλαχάκης

Αναβάθμιση; Νομίζω πως όχι. Αν δεν είναι στην παραπάνω λίστα, σας προτείνω να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της τηλεόρασής σας.

Παναγιώτης

Εχω την TXV 4350 SMT αλλά δεν παίζει,τι πρέπει να κάνω;

Κώστας Βλαχάκης

Αν δεν βρείτε άκρη με κάποιο από τα βίντεο του αρθρου, θα σας πρότεινα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία από όπου αγοράσατε την τηλεόραση. Στην περίπτωσή σας με το Πλαίσιο.

Γιωργος

Υπαρχει περηπτωση να μν λειτουργει σε ολη τν Ελλαδα? Απο πτολεμαιδα που βρισκωμε εχω samsung τηλ.. κανω ολα τα βηματα οπως το βιντεο αλλα δν δουλευει ευχαριστω

Κώστας Βλαχάκης

Καλημερα, από όσους γνωρίζουμε οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες σε όλη την Ελλάδα. Δεν έχουμε διαβάσει κάτι αντιθετο. Δείτε αρχικα μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ https://devices.ert.gr αν η τηλεόραση εσάς είναι συμβατή. Αν είναι και δεν μπορείτε να συνδεθείτε, επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία.

ATHANASIOS

Με το έξυπνο τηλεκοντρόλ της Samsung ποιό πατάμε για να μας πάει στο Ertflix;

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά έξυπνα τηλεκοντρόλ της Samsung. Στο δικό μου έχει ένα κουμπί με τα τέσσερα διαφορετικά χρώματα και το κόκκινο. Πατάω αυτό και μετά στο δικό μου πατάω το πάνω.

Power_G

Δυστυχώς μεγάλη απογοήτευση από Samsung Ελλάς. Τηλεόραση ούτε τριών ετών σειρά KS7000 δεν λειτουργεί πλέον η υβριδική της ΕΡΤ. Αντιθέτως λειτουργούν στα Open και Σκάι με αρκετά όμως θεματάκια σε αναπαραγωγή κάποιων βίντεο. Απαράδεκτο φθηνιάρικες τουρκικές τηλεοράσεις να παίζουν τα πάντα και εμείς να έχουμε χρυσοπληρώσει την Samsung και να μας έχουν γραμμένους. Περιμένουμε μια αναβάθμιση αλλά μάταια

Κώστας

Η επίσημη απάντηση από τη Samsung Hellas, κατόπιν ερωτήματος μου σχετικά με τηλεοράσεις προγενέστερες του 2018 (έχω KS του 2016 με το HbbTv ενεργοποιημένο από τους ίδιους 2 χρόνια πριν) είναι ότι δεν υποστηρίζεται το HbbTv, ακόμα και το ΣΚΑΙ που είναι το μόνο που παίζει σωστά σύντομα θα σταματήσει να υποστηρίζεται καθώς θα αλλάξει το πρωτόκολλο στο ίδιο με της ΕΡΤ.

Power_G

Κατάλαβα! Όλα δηλαδή αποσκοπούν στο να αλλάζουμε τηλεοράσεις κάθε 3-4 χρόνια. Δεν πάνε να πνιγούν! Και φυσικά μετά από αυτό το φιάσκο η Samsung “πέθανε” για μένα!

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα Power_G, θα σου λείψει η ERT Hybrid και θα αναγκαστείς να αλλάξεις τηλέοραση; Ε δεν νομίζω.

Power_G

Γεια σου Κώστα! Δεν είναι τόσο για την υβριδική αλλά για το γμτ να έχεις χρυσοπληρώσει μια τέτοια τηλεόραση και η αντιπροσωπεία μετά να σε γράφει κανονικά. Μιλάμε για 3 ετών τηλεόραση. Δεν είπα ότι θα την άλλαζα αλλά υποθέτω που αποσκοπεί όλη αυτή η αντιμετώπιση.

Δημητράκης

είναι πολύ ευκολο να προσπεράσετε το πρόβλημα αν κανετε το εξης. Κατεβάζεις μια εφαρμογή τηλεκοντρολ απο το app store (αν εχεις IR ΚΙΝΗΤΟ) η παίρνεις ενα απλό Sammy τηλεκοντρόλ. Στή συνέχεια πατάς info, menu, mute , on απο κλειστή τηλεόραση και μπαίνεις στο factory menu. Εκεί διαλέγεις χώρα Ισπανία και το πρόβλημα σου λυθηκε. Εναλλακτικά κάνεις reset την τηλεόραση (πιστεύω) και βαζεις πάλι χώρα Ισπανία

Κατερινα

Γεια σας. Έκανα όλα τα βήματα και στο τέλος μόλις πάτησα να μπω στην εφαρμογή hbbtv Μου λέει να πάω στην εκπομπή από κει στης ρυθμίσεις hbbtv και να επιλέξω να το ενεργοποιήσω η να το απενεργοποίηση. Το ενεργοποίησα και το απενεργοποίηση τα δοκίμασα όλα αλλά συνέχεια βγάζει αυτο. Τι να κάνω

Ioannis

Επειδη εχω πεταξει το κουτι δεν θυμαμαι ποιο μοντελο αρκιβως εχω ειναι Samsung q60 55 γνωριζει κανεις αν το υποστηριζει κ αν λειτουργει εκτος ελλαδας?

Μάκης

Δεν χρειάζεσαι το κουτί για να ξέρεις πιο μοντέλο έχεις, απλά κοίτα πίσω από την TV σου και θα δεις κάτω δεξιά ένα μεγάλο λευκό αυτοκόλλητο που γράφει τα πάντα για την τηλεόραση σου!
Εκεί θα δεις και τι μοντέλο είναι, και θα δεις να το γράφει έτσι πχ. (Samsung QE55Q60RATXXH) που είναι του 2019 αυτό το μοντέλο!!

Για να σε βοηθήσω λίγο παραπάνω αν έχεις TV του 2018 / 2019 και φυσικά του 2020, τότε ναι υποστηρίζει κανονικά hbbtv!!

Power_G

Παιδιά τα κατάφερα!! Λοιπόν για την σειρά KS7000 της Samsung έκανα τα εξής :
1. Με την εφαρμογή IR Service Remote και ένα κινητό με υπέρυθρες μπήκα στο κρυφό μενού και άλλαξα το region σε EU_POLAND
2. Έκανα επανεκκίνηση την τηλεόραση και άλλαξα πάλι την γλώσσα σε Ελληνικά
3. Στο μενού επιλέγω Ρυθμίσεις/Σύστημα/Έναρξη ρύθμισης
4. Πληκτρολογώ κωδικό 0000
5. Η Tv επαναρυθμιζεται αλλά δεν αλλάζει κάτι σε ίντερνετ, λογαριασμό Samsung κτλ
6. Κάνω ένα ένα τα βήματα και σε κάποια στιγμή ρωτάει σε ποια χώρα είμαι. Εκεί επιλέγω “Τσεχία”
7. Κάνω πάλι συντονισμό καναλιών
8. Μετά το τέλος της διαδικασίας πήγα σε ένα κανάλι της ΕΡΤ και εμφανίστηκε ένδειξη για το RED BUTTON !!

lpap

Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο ερώτημα που θα υποβάλλω;
Έχω μια τηλεόραση Toshiba regza lcd με υποδοχή usb αλλά δεν διαθέτει ethernet. Εννοείται ούτε wifi. Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν αντάπτορα usb to ethernet για να μπεί στο modem μου; Θα μπορώ να έχω υβριδική τηλεόραση τότε; Ή να μην αγοράσω καθόλου τον μετατροπέα;
Ευχαριστώ.

Μιχάλης

ERTflix – Hybrid ERT for Android
 
Μία ανοικτού κώδικα (https://github.com/mdigas/Ertflix) για συσκευές android με το interface της Hybrid TV της ΕΡΤ.
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nativescript.ertflix

Nikos

Ξερει κανεισ για τηλεοραση sharp??

μπαμπης

παιδια για phillips τιποτα?
δε βγαζω ακρκαινουργιο μοντελο 2019 android.κατεβασα και την εφαρμογη ertflix και παλι δεν ανοιγει καμια ταινια

Last edited 3 years πριν by μπαμπης
Κωνσταντίνος Μπουρούνης

Καλησπέρα σας. Για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού σας εδώ θα βρείτε τα νέα video εγκατάστασης του ERTFLIX https://youtube.com/playlist?list=PLgeq7ezNgWe_zxr2dZ6VZoE2PrrdcoHgv

Καλησπέρα, σας ευχαριστούμε πολύ. Προσθέσαμε τα νέα βίντεο με τις οδηγίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone TV ERTFLIX

Vodafone TV: Καλωσορίζει το ERTFLIX στην πλατφόρμα του

Το αγαπημένο ελληνικό και ξένο περιεχόμενο του ΕRTFLIX είναι πλέον διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας του Vodafone TV χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Home Cinema ERTFLIX LG

ERTFLIX: Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλες τις LG τηλεοράσεις με λειτουργικό webOS

Οι τηλεοράσεις LG που έχουν κυκλοφορήσει από το 2014 και μετά, σε πλατφόρμα webOS, είναι πλέον συμβατές με την εφαρμογή του ERTFLIX.

Home Cinema ERTFLIX featured

ERTFLIX: Μάθε πως να το ενεργοποιήσεις στην τηλεόρασή σου [Βίντεο βήμα-βήμα]

Με το ERTFLIX έχετε εντελώς δωρεάν ξένες ταινίες, ξένα σήριαλ, βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ και γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος.

Home Cinema ERT ERTFLIX featured

ERTFLIX: Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και πως να τις ενεργοποιήσεις για να δεις δωρεάν ταινίες και σειρές.