OnePlus 13: Aυτός θα είναι ο σχεδιασμός και τα specs της κάμερας

OnePlus 13, OnePlus 13: Aυτός θα είναι ο σχεδιασμός και τα specs της κάμερας

Η OnePlus αναμένεται να ανακοινώσει τo ΟnePlus 13 τον Οκτώβριο και δεν θα φοράει το επερχόμενο chipset Dimensity 9400 της MediaTek.

Αντίθετα, η κινεζική εταιρεία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον μη ανακοινωθέν επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm, τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες. Μάθαμε επίσης ότι το OnePlus 13 θα έχει επιλογή για 24 GB LPDDR5X RAM, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το OnePlus 12 προσφέρει μια παρόμοια επιλογή.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker Digital Chat Station, το OnePlus 13 θα διαθέτει τηλεφακό με 3x οπτικό ζουμ και μεγαλύτερο αισθητήρα από το OnePlus 12.

Ωστόσο, το σύστημα της κάμερας θα παραμείνει αρκετά συμπαγές, ακόμη και με ελαφρώς μεγαλύτερους αισθητήρες. Το σκίτσο που μοιράστηκε ο DCS αποκαλύπτει ένα μεγάλο camera island που φιλοξενεί τέσσερις κάμερες και ένα φλας LED.

OnePlus 13, OnePlus 13: Aυτός θα είναι ο σχεδιασμός και τα specs της κάμερας

Επιπλέον, η OnePlus αναμένεται να δανειστεί την ποιότητα εικόνας και τους αλγόριθμους της Oppo, κάτι που είναι θετικό καθώς η σειρά Find X8 εστιάζει περισσότερο στην κάμερα παρά στην απόδοση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σκίτσο δείχνει το OnePlus 13 σε προστατευτική θήκη, επομένως ορισμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικές.

Παρόλο που το OnePlus 13 είναι απίθανο να είναι διαθέσιμο παγκοσμίως μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, ο κατασκευαστής συσκευών αναμένεται να παρουσιάσει τη ναυαρχίδα στην Κίνα μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Φήμες ότι θα ακριβύνει η έκδοση 24 GB RAM/1 TB αποθηκευτικού χώρου

Το OnePlus 13 έρχεται τον επόμενο μήνα στην Κίνα, ενώ η διεθνής κυκλοφορία θα ακολουθήσει, με τις φήμες να πληθαίνουν.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 13: Φήμες ότι θα έρθει με πιο φωτεινή οθόνη για μεγαλύτερη άνεση στα μάτια

Το OnePlus 13 είναι το επόμενο flaghship της εταιρείας και οι φήμες και οι διαρροές σχετικά με αυτό έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus Ace 5 & Ace 5 Pro: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές

Το OnePlus Ace 5 φημολογείται ότι θα τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, μια αναβάθμιση από το Ace 3 που φοράει το 8 Gen 2.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 13: Φήμες ότι θα γίνει επίσημο τον Οκτώβριο

Το OnePlus 12 αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2023, ωστόσο το OnePlus 13 ενδέχεται να φτάσει μόλις τον Οκτώβριο.