iPhone 11 Max με 4000 mAh και 120Ηz οθόνη;

Apple iPhone 11 Max, iPhone 11 Max με 4000 mAh και 120Ηz οθόνη;

Πολλές φήμες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά για το επόμενο smartphone της Apple, οι περισσότερες από τις οποίες μπορεί να μας έχουν παραξενέψει. Μία ακόμη αναφέρει πως το iPhone Max θα έρχεται με μεγάλη μπαταρία 4000mAh , ασύρματη φόρτιση και 120Hz οθόνη.

Οι χρήστες μιλάνε ακόμα για τις χαμηλότερες από τις αναμενόμενες αποδόσεις των σχετικά καινούργιων iPhone 2018 και ήδη ακούμε φήμες για το iPhone 11 (ή iPhone XI). Όλα ξεκίνησαν με ένα iPhone 11 render, με τριπλή κάμερα, το οποίο αρχικά θεωρήσαμε μη ρεαλιστικό. Χωρίς να επιβεβαιώνεται το συγκεκριμένο σχέδιο, η Wall Street Journal ανέφερε σε άρθρο της ένα πιθανό μοντέλο τριπλής κάμερας και για το τρέχον έτος.

Τώρα οι αναφορές από το Weibo πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και προσπαθούν να προβλέψουν περισσότερα χαρακτηριστικά για το iPhone του 2019. Μια νέα οθόνη, με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης (90-120Hz), αποτελεί μέρος της φημολογίας και το ίδιο ισχύει και για την μεγαλύτερη μπαταρία 4.000mAh για το μοντέλο Max, υποστηρίζοντας ταχύτερη, ασύρματη φόρτιση στα 15W. Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει σχετικά με την τριπλή πίσω κάμερα, ότι θα υπάρχει ένας ευρυγώνιος, ένας υπερ-ευρυγώνιος και ένα τηλεφακός 3X, σε αντίθεση με τον 2X που χρησιμοποιεί η Apple σήμερα.

Προηγούμενες φήμες μιλούσαν για την πιθανότητα ενός πιο μαζεμένου notch, μιας βελτιωμένης μπροστινής κάμερας στα 10MP και της προσθήκης αισθητήρα 14MP για το σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο νωρίς είναι ακόμη καθώς και την πηγή όλων αυτών των φημών, κρατάμε και εμείς τις επιφυλάξεις μας και τα αντιμετωπίζουμε με μια υγιή δόση σκεπτικισμού για την ώρα.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lelos11

Θα αφήσει πίσω τον ανταγωνισμό αλλά με τιμή στο θεό.. έρχεται το 1500αρι

ΚώσταςD.

Ips φαντάζομαι… Και αν…. Ψέματα πάλι για να τραβήξει το ενδιαφέρον… Πάει για κλείσιμο η μηλοεταιρεια του διάβολου.. 😂😂😂😂😂

Νικος

Samsung μόνο!!!

Tasos Spanos

Θρίλερ είναι το νέο iPhone xs mate max;

jo

OH MY GOD!!!!!ANGLY

χρηστος

O αλλος λεει θα αφησει πισω τον ανταγωνισμο. Ο ανταγωνισμος, φιλε, τα εχει ηδη ολα αυτα εδω και 1-2 χρονια σε flagships και επειδη ειμαι κατοχος του Mate 20, πιστεψε με, δεν συγκρινεται με το iPhone Xs της αδερφης μου.

jo

@χρηστος…πρασινισε το δικο σου?

Γιαννης

κινητά με πανω απο 500 ευρώ είναι πεταμένα λεφτά και το εχει παρει χαμπάρι ο κόσμος, σα να μου λες φοράω χρυσό ρολόι, και η φοράδα ξέρεις

KN

Δε χρειάζεται καν να δώσεις πάνω από 300 ευρώ ο μέσος χρήστης για να έχει ένα αρκετό καλό τήλ.
Από την άλλη το iphone όμως στην ουσία είναι ένα premium αξεσουάρ για τους άντρες ή ένα κόσμημα για τις γυναίκες. Εκεί οφείλεται η ακριβή του τιμή, γιατί δεν έχει πλέον χαρακτηριστικά τηλεφώνου μόνο και ό,τι κάνει το αντιγράφουν αμέσως οι άλλοι.
Προσωπικά για την τιμή του προσφέρει πολλά, αφού δινει κάτι premium στο κάτοχο που θέλει κάτι παρόμοιο ..ενώ πχ ένα ρόλεξ κοστίζει πολύ περισσότερο για να το έχεις με ανάλογη φήμη.
Από την άλλη όμως θεωρώ ότι η Apple απογείωσε την τιμή και πρέπει λίγο να την κατεβάσει γιατί το παραέκανε ακριβό…. για να μπορεί κάποιος να το αγοράσει. Πχ με τα ίδια χρήματα των καινούργιων παίρνεις έναν mac Air ή ακόμα ένα Imac

Nickolas

@jo
Και να πρασινίσει του το αλλάζουν με καινούριο, αντίθετα με κάποιον που θα πάρει λυγισμένο ipad pro και θα του πουν οτι όλα είναι τέλεια :p

Darth

αν το εχεις για τα βασικα και σαν κινιτο ναι οντος και 500 ειναι overkill οταν εχεις μεγαλες απαιτισεις σε camera κλπ εκει τα σκας χοντρα

Agnostos13

@Darth:
Όταν έχεις μεγάλες απαιτήσεις σε κάμερα παίρνεις DSLR ή mirrorless…
Όσους αισθητήρες σε μέγεθος φακής και να βάλουν…υπάρχει λόγος που οι σοβαρές φωτογραφικές μηχανές δεν χοράνε στην παλάμη μας!

John Real

Με 300 ευρω παιρνεις κινηταρα (Pocophone) που ειναι πιο γρηγορο απο το iphone xs , με 500 ευρω παιρνεις το καλυτερο κινητο του 2018 (Oneplus 6T). Απο εκει και περα σιγουρα καποιοι ασχετοι η κοροιδα θα βρεθουν να παρουν τα iphone νομιζοντας οτι κατι εκαναν.

Agnostos13

@John Real:
Επίσης παίρνεις και την Google δώρο…

John Real

Η Apple εχει σε data base και το δακτυλικο σου αποτυπωμα και το προσωπο σου (και αν εχεις Apple pay και ολες τις καρτες σου) και σε πειραξε η google;

Stelios

Χαχαχαχαχα γελάω με τα iPhone.. Έχω Mate 20 pro χωρίς πρόβλημα κανένα στις οθόνες και έχω ανώτερη φωτογραφία και οθόνη από τα iPhone εννοείται. Η Apple ακολουθεί τακτική χελώνας, φαντάστειτε πως θα είναι το νέο Mate η το νέο galaxy… Άσε μας ρε Apple ούτε σε καφετιέρα θα σε αγόραζα γιατί θα χρησιμοποιουσες το Δικό σου καφέ..

Agnostos13

@John Real:
Από όσο γνωρίζω στο iOS τα ευαίσθητα δεδομένα που αναφέρεις διατηρούνται κρυπτογραφημένα στη συσκευή. Δεν ανεβαίνουν στο iCloud και δεν μπορείς να τα συγχρονίσεις online και με άλλες συσκευές! Έχεις κάποια άλλη εικόνα εσύ;
Για το Android αντίστοιχα δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει…

mixtri

Stelio, μπήκες να μας πεις ότι έχεις Mate 20 pro?

NikosAr

@Agnostos13 +
πολύ σωστός to the point …. ας βάλουν 10 οθόνες και 20 κάμερες … το αποτέλεσμα δεν μπορεί να φτάσει ούτε μια *φθηνή dslr …. ποιό πολύ μου αρέσει η απάντηση που δίνουν όλοι …”ναι αλλά δεν μπορώ να κουβαλάω ολόκληρη μηχανή… ενώ με την παντόφλα 6+ ‘ιντσες δεν έχουν πρόβλημα… τι να πεις *σημεία των καιρών

Agnostos13

Το κουβάλημα είναι πάντα ένα θέμα…και η άποψη οτι η καλύτερη φωτογραφική μηχανή είναι αυτή που έχεις πάντα μαζί σου είναι σωστή.
Αλλά επειδή δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο διαλέγεις:
-μέγιστη φορητότητα=smartphone
-μέγιστη ποιότητα=dslr
-κάτι ενδιάμεσο=mirrorless

Tasos23

Μάγκες επειδή είστε ειδικοί εδώ μέσα μια ερώτηση. Έχω ένα iPhone XR για πρώτη συσκευή λόγω δουλειάς και θα ήθελα ένα δεύτερο κινητό Android. Τι προτείνετε ανάμεσα σε pocoohone και Honor play.?

nikoss

χαχαχαχα, εγω ποκο προτεινω φιλε αλλα δεν ειμαι και απτους ειδικους, οποτε αν θες περίμενε και καμια πιστοποιημένη γνώμη

Ανδρεας

@Tasos23
Πάρε το REDMI NOTE 7 & που θα βγεί σε καναμήνα

miditre

καθε πικραμενος μπαινει και γραφει την χαζομαρα του, ασχετοι οσο δεν παει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.