Η Wall Street Journal επιβεβαιώνει τις φήμες για 3 κάμερες στο νέο iPhone

νέο iPhone, Η Wall Street Journal επιβεβαιώνει τις φήμες για 3 κάμερες στο νέο iPhone
Η Wall Street Journal αναφέρει σε άρθρο της ότι η επόμενη ναυαρχίδα της Apple θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα iPhone, 2 με οθόνες OLED και 1 με οθόνη παραλλαγής LCD. Το high-end “iPhone 11” (ή iPhone 11 Max?), όπως το ονομάζει θα διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας.
Ο διάδοχος του iPhone XR, με την οθόνη LCD, θα αναβαθμιστεί από τον έναν οπίσθιο φακό σε ένα σύστημα με διπλή κάμερα. Το σύστημα τριπλής κάμερας που σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο μέρες πριν, βασίζεται σε πρωτότυπα του νέου iPhone. Το άρθρο της WSJ επιβεβαιώνει την προηγούμενη διαρροή.

Το περιοδικό Wall Street Journal αναφέρει ότι τα νέα χαρακτηριστικά της κάμερας θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος των νέων iPhones του 2019. Τα τελικά επίσημα ονόματα των επερχόμενων smartphones της Apple δεν αναμένεται να γίνουν γνωστά μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, φαίνεται ότι το νέο iPhone της έκδοσης των 5,8 ιντσών θα παραμείνει στο επίπεδο της διπλής κάμερας. Το μοντέλο των τριών καμερών φαίνεται να προορίζεται για το μεγαλύτερο μόνο, ακριβότερο τηλέφωνο. Αυτό από μόνο του βέβαια αποτελεί μία μεγάλη αλλαγή, που απέχει από την περίπτωση του iPhone XS, όπου τα μεγέθη 5,8 ιντσών και 6,5 ιντσών είναι σχεδόν πανομοιότυπα, εκτός από το μέγεθος της οθόνης.

νέο iPhone, Η Wall Street Journal επιβεβαιώνει τις φήμες για 3 κάμερες στο νέο iPhone

Η έκθεση αναφέρει ότι η Apple μπορεί να εγκαταλείψει τελείως την επιλογή της οθόνης LCD το 2020, σχεδιάζοντας ολοκληρωμένη σειρά τηλεφώνων μόνο με οθόνες OLED από τα τέλη του επόμενου έτους. Η δημοσίευση υποστηρίζει ότι ο σχεδιασμός προϊόντων για το μοντέλο του 2019 έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου «τα κύρια χαρακτηριστικά δεν μπορούν να αλλάξουν εύκολα, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί», αλλά ο δρόμος για το iPhone του 2020 είναι πολύ μακριά από αυτό το στάδιο.
Η συσκευή θα πρέπει να περιμένουμε να προχωρήσει μέσω των δοκιμών επικύρωσης του σχεδιασμού και των δοκιμών της παραγωγής, πριν να είναι πραγματικά οριστικοποιημένη για να παρουσιαστεί επισήμως.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

το λεγόμενο έκτρωμα!!

Γιώργος Μι

Πιο άσχημο δεν γίνεται…
Έλεος με τις 300 κάμερες…
Ζήτω τα πίξελ σε αυτό το θέμα

Chris_BMW

Όποτε θα ξανά έχουμε plus μοντέλο ..

Agnostos13

@Chris_BMW:
Εννοείς Max!

Chris_BMW

@Agnostos13
Όχι φίλε ! Ότι διάβασες ! Plus! Εφόσον το μεγάλο θα έχει επιπλέον χαρακτηριστικά θα είναι πιστεύω plus και όχι max ..

kagouro

μαλλον 8α ειναι Maxed out απο καμερες…οποτε Max

Agnostos13

@ChrisBMW:
Νομίζω οτι το “Plus” τέλειωσε με την έλευση του XS Max…

Mp

Η μοδα με τα iphone περασε δεν εχει να διξει τιποτα παραπανω απο τον ανταγωνισμο υπαρχουν καλυτερα smartphone εκει εξω.τα iphone του 2019 θα εχουν 2000€ τιμη ο λογος… απλα δεν υπαρχει φιλικα παντα.

keysmith

εντάξει οι 3 κάμερες. βασικά είμαι υπέρ καθώς τα κινητά δεν διαθέτουν ζουμ φακούς με επιπλέον φακούς αλλάζουν εστιακή απόσταση (ή την χρησιμοποιούν για βάθος).
Αλλά λίγο αισθητική ρε παιδιά… Τι διάταξη ασύμμετρη είναι αυτή; θα προτιμούσα σε “τετράγωνη” διάταξη και όχι τρίγωνη συν “τσόντα” ένα φλας..
Ισως υπάρχει σκεπτικό που δεν το γνωρίζω.

keysmith

ίσως πάλι αυτό δεν είναι το πραγματικό σχέδιο του κινητού αλλά μια φανταστική απεικόνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.