10.000 άρθρα Techblog

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για το Techblog.gr. Τούτο εδώ είναι το 10.001 άρθρο που δημοσιεύσουμε και μέσα από αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους έναν έναν προσωπικά για την συντροφιά που κάνετε μαζί μου τα τελευταία 7 χρόνια σε αυτό το μαγικό ταξίδι. Καθημερινά όλοι μαζί δημιουργούμε μια μεγάλη παρέα τεχνολογίας με τα αποτυπώματα που αφήνετε με τα σχόλιά σας και τις σκέψεις να με κάνουν να αισθάνομαι ότι το Techblog είναι και δικό σας.

Techblog.gr, Η τεχνολογία μας ενώνει 🙂

• Facebook
YouTube
Twitter
Google+

, 10.000 άρθρα Techblog

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis1994

Συγχαρητηρια και σε εμας τους αναγνωστες και στους συντακτες λοιπον!!!
Kωστα και λοιποι συνεχιστε ετσι!!!

Λορέντζος

Κώστα σου εύχομαι να τα “μυριοση” το techblog πάντα πρωτιές και καλά τεστ με μαγικό κοπίδι:))

Christopher

Συγχαρητήρια! keep blogging…

Giannis Charp

Συγχαρητήρια σε όλους όσους κρατούν ζωντανό το techblog και μας ενημερώνουν κάθε μέρα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Το techblog με έχει βοηθήσει απίστευτα στις αγορές μου που αφορούν την τεχνολογία τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο.
Μπράβο παιδιά!!!Συνεχίστε έτσι!!!

provatopoulos

μπράβο παίδες !!!

chris

ειμαι καινουργιος στην παρεα και με βοηθατε απιστευτα με τις γνωσεις σας.αντε και 100000000000000000000001 τα αρθρα.κωστη θελω hands on note2………………….ο καθενας με τον πονο του.

Γιώργος Ξ.

Παρακαλώ Κώστα παιδί μου δεν είναι ανάγκη να με ευχαριστήσεις προσωπικά :)Πάντα παρών.Πάντως το Techblog δεν είναι και δικό μας γιατί αν ήταν θα είχα κερδίσει τουλάχιστον σε ένα διαγωνισμό, τουλάχιστον μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία (τσάκου μια eneloop).

EdgierMink61

Τα τελευταία δύο χρόνια παρακολουθώ το site και σχολιάζω πολύ σπάνια. Με έχει βοηθήσει να μάθω πάρα πολλά για τον κόσμο της τεχνολογίας και των κινητών ειδικότερα, οπότε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την εξαιρετική δουλειά. Συνεχίστε δυνατά!!!!

angelo

συγχαρητήρια και συνεχίστε έτσι!!!!

angelos

Τι να πω για το πολυαγαπημένο μου techblog… αυτό με μύησε στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας και με έκανε να την αγαπώ, με ξεστράβωσε και με έμαθε να έχω κρίση στις τεχνολογικές αγορές μου. 10.000 άρθρα ? 1.000.000 θα φτάσουμε.

Αποστόλης

Μπράβο παιδιά!Καλή συνέχεια.

Θανάσης

να τα 100.000σετε!!!

stefos

Συγχαρητήρια!! Εμείς θα είμαστε έδω να σε στηρίζουμε και θα σε βοηθήσουμε να τα κάνεις 100.000!! Συνέχισε να μας ενημερώνεις τέλεια όπως πάντα!!!

Θοδωρής

Μπράβο Κώστα, σε σένα και σε όσους έχουν συμβάλλει στο Techblog, είτε αυτοί είναι συντάκτες είτε αναγνώστες! Συνεχίστε όλοι την καλή δουλειά, είτε αυτό λέγεται ενημέρωση είτε διάλογος! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones featured poll Techblog

Ποιο form-factor πιστεύετε ότι είναι το μέλλον των smartphones; [Poll]

Ψηφίστε στο poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα και ο δικός σας “νικητής” θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Games featured PlayStation 5 poll

Αυτές είναι οι προτιμήσεις σας για τη νέα γενιά κονσόλων [Αποτελέσματα poll]

Οι αναγνώστες του Techblog.gr ψήφισαν τις δικές τους αγαπημένες next-gen κονσόλες και εμείς σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.