Business

20 χρόνια μετά, η κάρτα του δημοφιλούς Pokemon Kadabra μπορεί να επιστρέψει

Ο Uri Geller κάνει πίσω 20 χρόνια μετά το γνωστό ban της κάρτας του δημοφιλούς Pokemon Kadabra και επιτρέπει την επανεκτύπωση νέων καρτών. Ο γνωστός “μάγος” μας ενημερώνει για αυτή την αλλαγή μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ζητώντας συγνώμη από τους εκατομμύρια fans του εν λόγω Pokemon.

Για όσους δε θυμούνται, το 2000 ο Uri Geller είχε κινηθεί νομικά ενάντια στη Nintendo για τη χρήση του Kadabra, ενός physic Pokemon που είχε κουτάλια στα χέρια του και τα λύγιζε. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να δει κάποιος την ομοιότητα, ο Kadabra στα Ιαπωνικά γράφεται ως Yungerer, Yungeller αλλά και Yun Geller, οπότε τώρα φαίνεται ακόμα περισσότερο η ομοιότητα.

Εδώ και 20 χρόνια λοιπόν η Nintendo δε μπορούσε να εκτυπώσει κάρτες του γνωστού Pokemon, αν και μπορούσε να εκτυπώσει κάρτες του Abra και του Alakazam, δηλαδή της προηγούμενης και της επόμενης εξέλιξής του. Μένει να δούμε αν θα το εκμεταλλευτούν αυτό οι Nintendo και Pokemon Company για να μας δώσουν μία κάρτα που πολλοί ονειρευόντουσαν δύο δεκαετίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.