Samsung: Το 40% δηλώνει πως δεν θα αγοράσει ξανά δικό της κινητό [έρευνα]

Η αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7, το οποίο η Samsung αναγκάστηκε να αποσύρει δυο φορές, είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί καθόλου εύκολα. Οι επιπτώσεις θα φανούν μελλοντικά, αλλά στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε μια έρευνα για να φανεί κατά πόσο έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους οι χρήστες.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε 11 με 12 Οκτωβρίου μεταξύ 1020 ατόμων που έχουν Samsung smartphones στην κατοχή τους, το 40% δηλώνει ότι δεν θα αγοράσει ποτέ ξανά κινητό της Samsung. Σε αντίστοιχη έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο, μετά την πρώτη ανάκληση, το ποσοστό όσων δήλωναν αρνητικοί στο να αγοράσουν Samsung smartphone, ήταν στο 34%.

Από το 40% που δηλώνει ότι δεν θα πάρει ποτέ ξανά κινητό της Samsung, το 8% λέει ότι θα πάρει τα Pixel phones της Google, το 70% δηλώνει πιστό στο Android και το 30% σχεδιάζει να κάνει τη μετάβαση σε iOS.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, μετά την πρώτη ανάκληση, το 77% των 1000 ατόμων που είχαν Samsung στην κατοχή τους δήλωνε πως σχεδιάζει να μείνει πιστό στη Samsung καθώς δεν ήθελε να μάθει πως λειτουργεί ένα καινούριο κινητό. Άλλοι λόγοι που τους κρατούν πιστούς στο brand είναι το design, οι επιλογές για παραμετροποίηση, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το κόστος κι το ότι δεν τους αρέσουν τα άλλα brands.

O CEO της Branding Brand, της εταιρείας που πραγματοποίησε την έρευνα, σημειώνει πως ενώ η μπαταρία ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που κρατούσαν πιστούς της fans της Samsung, τώρα είναι αυτή που γίνεται η αιτία να χάσουν την εμπιστοσύνη τους.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει στο εξής, αν θα καταφέρει η Samsung να κάνει τους fans της να ξεχάσουν την αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Ο Koh υπόσχεται να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των χρηστών

samsung survey, Samsung: Το 40% δηλώνει πως δεν θα αγοράσει ξανά δικό της κινητό [έρευνα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
LIAKOS

Εννοείται ρε παιδιά. Σιγά μην αγοράσουν πλέον οι περισσότεροι κινητό της. Ας περιοριστεί σε όλα τα άλλα που έχει, τεράστια εταιρεία είναι, κολοσσός, αλλά τα κινητά της τέλειωσαν.

Ioannis

“H μπαταρία ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που κρατούσαν πιστούς της fans της Samsung, τώρα είναι αυτή που γίνεται η αιτία να χάσουν την εμπιστοσύνη τους” απορω ποιος ειναι ευχαριστημενος απο την μπαταρια αν κ τα τελευταια 4 χρονια αγοραζω samsung δεν εμεινα ποτε ευχαριστημενος απο την αποδοση της μπαταριας. Ο λογως π πηγαινα σε samsung ηταν η οθονη απο την εποχη του s2 προερχομενος απο ιδιας κατηγοριας κινητο htc sensation xe καταλαβα πως η οθονη κ η ποιοτητα της samsung ειναι ενα βημα μπροστα. στη συνεχεια με το s4 (9506) που εκανε το μπαμ και τωρα με s6 edge plus. Σε αυτα τα κινητα οτι ναυαρχιδα κ να εβαζα διπλα εκεινης της χρονιας η οθονες τους ηταν χαλια σε σχεση παντα με το samsung… το αν θα ξαναγωραζα samsung δεν το ξερω παντως σιγουρα δεν θα περνουσε απαρατηρητο αν συνεχισει (π θα το κανει) να βαζει τις καλυτερες οθονες της αγορας σε συνδιασμο με δυνατα σπεξ σε ενα καλο πακετο τιμης φυσικα κ θα συνεχισω να αγοραζω

Γιωργος

Εγω κ μονο εγω αποψη μου ειναι οτι φυσικα κ θα αγόραζα Samsung αυτο έλειπε καθε φορα που θα σκεφτομαι για αγορα τηλ για μενα η για καποιον αλλον να απεκλεια την σαμμυ ετσι απλα. Φυσικα εγω ποτε δεν αγορασα τιποτα day one απο κινητα μεχρι το αμαξι μου. Η υπομονη παντα ανταμοιβει να το θυμαστε, καλος ο ερωτας δηλαδη βγαινει κατι το λατρευεις απο την πρωτη ματια κ το παιρνεις αλλα οχι δεν ειναι σωστος. Μηχανικος αυτοκινητων ειμαι κ προτεινω σε πολλες αγορες σας παντα την αναμονη.

Manolis

για μπαταρία κοιτούσες Apple μεριά μέχρι και το 4S, μετά έγινε μέτριο στη μπαταρία.. Για Android το έπαιρνες απόφαση ότι θα έχεις γ@μ@τ@ χαρακτηριστικά αλλά για τα μπάζα μπαταρία…

Σαν κάτοχος του Note 3 το έβλεπα το 7 σαν επιλογή για το καλοκαίρι που θα είχε πέσει στα 500-€ η τιμή του, αλλά σίγουρα η όλη ιστορία με έβαλε σε σκέψεις αν θα ξαναπροτιμούσα κινητό αυτής της εταιρείας..

Αλλά ούτε και iPhone έτσι που έχουν πάει οι τιμές, ακόμα και στα μεταχειρισμένα… Πάει και η blackberry, Windows Phone ούτε για πλάκα ξανά μετά το Lumia 920… Η HTC παραμένει ακριβή και μάλλον χωρίς μέλλον σαν εταιρεία και τα Κινέζικα (όπως τα κινητά της OnePlusOne) σε βάζουν σε σκέψεις από τη στιγμή που πρέπει να τα παραγγείλεις από εκεί.

Μπορεί να παίξει λοιπόν κανά Huawei P9 ή LG G5!!!! 😉

katoxosSonyLGSamsungXiaomi

θα σου προτεινα onePlus 6 ή6Τ αν πεσουν λιγακι ακομα οι τιμες
ολοι λενε τα καλυτερα.. εγω εχω pocoF1 αλλα σιγουρα αισθητικα δεν ειναι το νο1(βεβαια εμενα με εχει αφησει απολυτα ευχαριστημενο σε καθε σημειο ακομα και στην εμφανιση)

vasilist

Με τόσα που ακούω και βλέπω τελικά το LG G5 ήταν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.
Πάντως δεν νομίζω ότι το 40% δεν θα ξανά πάρει Samsung αυτοί που είπαν ότι δεν θα ξανά πάρουν μόλις δουν κάτι που τους αρέσει θα το πάρουν και ας είναι Samsung.
Εγώ πήδηξα από το βαγόνι της Samsung μετά το s5 όπου και σταμάτησε στα flagship να έχει αφαιρούμενη μπαταρία και Ir blaster.

Κώστας Ζ.

@Manolis, όταν λες Android και μπαταρίες για τα μπαζα μιλας μόνο για τη Samsung? Γιατί αυτό που λες δεν ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρείες…

Apostolos

Προφανώς ήταν ένα τραγικό λάθος και μία άτυχη στιγμή, αλλά ειδικά τώρα πιστεύω θα βγάζει καλύτερα κινητά γιατί θα είναι πιο προσεκτική.
Για εμένα δεν αλλάζει τίποτα (πχ το s7 θα το πάρω)

vasilist

@apostolos να το πάρεις είναι πολύ καλή επιλογή με πολύ καλή κάμερα, σούπερ μαύρο στην οθόνη και πολύ γρήγορο, μερικές εφαρμογές όπως play store τις ανοίγει πιο γρήγορα από το G5.
Το είχα δύο εβδομάδες αλλά με νίκησε η μεγαλύτερη οθόνη, αφαιρούμενη μπαταρία και Ir blaster του G5, με το s7 βγάζεις 3 χρόνια άνετα και χαλαρά, τα άλλα περί αξιοπιστίας προς την Samsung είναι τροφή για φανατικούς.

Stelios

Γενικά θα έχει πρόβλημα κατάφερε με την δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα να νομίζεις ο κόσμος ότι όλα τα μοντέλα παίρνουν φωτιά. Λοιπόν εχθές στα public έβλεπε ένα σαμσουνγκ και ρωτάει την πωλήτρια αυτό παίρνει φωτιά και η πωλήτρια και εγώ του λέμε ότι δεν είναι αυτό το κινητά που έχει πρόβλημα και μας ρώτα είναι καινούργιο μοντέλο αυτό που κρατώ (j5 201 6 )άρα γιατί να μην έχει πρόβλημα ποιος με λέει ότι η μπαταρία δεν είναι παρόμοια με αυτού που έπαιρνε φωτιά. …το αφησε και έφυγε. ..η ζημιά στο όνομα σαμσουνγκ έγινε

ioannis

από το galaxy s2 είμαι με την samsung μετά s4 και τώρα με note 4..είμαι ευχαριστημένος με αυτές τις συσκευές που είχα και έχω το note 4 και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω την samsung για αυτό το λάθος με το note 7..

Πέτρος Π

@Stelios : Αυτό ακριβώς έχει γίνει δυστυχώς… Βασικά νομίζω το μεγαλύτερο φάουλ ήταν οτι το ξανακυκλοφόρησαν μετά από την πρώτη ανάκληση, χωρίς όπως φαίνεται να έχουν βρει τι έφταιγε με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε εμπιστοσύνη.. Λογικό είναι να φοβάται ο κόσμος, και ειδικά αφού υπάρχουν αναφορές και για συσκευές S7 με παρόμοια θέματα..

Apostolos

Μόνο φανατικός κάποιας εταιρείας είμαι. Ειδικά μετά το πατάτα s3 δεν ξαναπηρα samsung.
Στο μόνο πράγμα που είμαι φανατικός είναι το LG g2.
Όταν όλοι πιεζουν για καλύτερες μπαταρίες και όταν η τεχνολογία στις μπαταρίες έχει φτάσει ταβάνι, τότε οι εταιρείες ή (παρουσιάζουν την αφαίρεση του μίνι Τζακ σαν καινοτομία) ή ρισκάρουν.
Η Samsung ρισκαρε και έχασε.
Η φιλοσοφία της Samsung ποτέ δεν μου άρεσε αλλά το s7 είναι μονόδρομος. Θα έπαιρνα το g5 αλλά έχει μεγάλα bezels.
Ότι και να ναι η Samsung χρειάζεται στην αγορά γιατί προσφέρει στον ανταγωνισμό.
Αν δεν υπήρχε η Samsung πχ δεν νομίζω να έπεφτε το g5 στα 350.

Apostolos

Διόρθωση,
Μόνο φανατικός κάποιας εταιρείας ΔΕΝ είμαι

Apostolos

Διόρθωση, στο παραπάνω σχόλιο
Μόνο φανατικός κάποιας εταιρείας ΔΕΝ είμαι.

Apostolos

Διόρθωση, στο παραπάνω σχόλιο
Μόνο φανατικός κάποιας εταιρείας ΔΕΝ είμαι,ήθελα να πω και δεν αφήνει να το διορθώσω

Mpidis

Δεν πατε καλά μερικοί. Η Samsung ειναι η πρωτη εταιρεία σε πωλήσεις παγκοσμίως στα κινητα και νομίζετε οτι απλα θα τα παρατήσει; Αυτο ονειρευεστε κάποιοι αλλα με αυτο το πλευρο να κοιμάστε. Οι καλύτερες οθόνες στην αγορά οι καλύτερες κάμερες. Εγω εχω το galaxy alpha και αποφάσισα το επόμενο μου να μην ειναι Samsung για δικους μου λόγους. Οχι επειδη το note 7 βγηκε ελαττωματικο. Υπάρχει το s7 s7 edge note 5 κτλ. Δεν πατε καλά μερικοί. Η Samsung ειναι η πρωτη εταιρεία σε πωλήσεις παγκοσμίως στα κινητα και νομίζετε οτι απλα θα τα παρατήσει; Αυτο ονειρευεστε κάποιοι αλλα με αυτο το πλευρο να κοιμάστε.

Πάνος

Το πρόβλημα δεν είναι το note αποκλειστικά, αλλά η αποσπώμενη μπαταρία. Αν δεν είχε τρελαθεί ο τεχνολογικός κόσμος με slim form factor και unibody design, δεν θα είχαμε τόση φασαρία.
Δεν λέω, ειναι ίσως πιο όμορφα τα κινητά έτσι, αλλά πρώτα βρες τρόπο να μειώσεις το φυσικό μέγεθος της μπαταρίας χωρίς να θυσιαστει η χωρητικότητα και όλα τα άλλα έρχονται.
Samsung δεν αγοράζω για δικούς μου λόγους, αλλά σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αγόραζα, θα ήθελα οπωσδήποτε αποσπώμενη μπαταρία.
Έλεγα να επιστρέψω στο android με το xperia xa, αλλά τώρα το σκέφτομαι διπλά, μιας και η μπαταρία του είναι ενσωματωμένη.

GeoChios

Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος με τα κινητα της Samsung που εχουν περασει απο τα χερια μου. Με Α5 2016 εδω κ 6 μηνες. Δεν εχω κρατησει ποτε smartphone σερι τοσο καιρο. Και λογικα θα χρονισει και τοτε θα παρω κανα S7 σε λογικη τιμη!

Makis

Αυθαίρετα νούμερα δίχως καμία αξιοπιστία. Αυτό συμβαίνει παντού. Απο πίσω βρίσκονται οικονομικά συμφέροντα. Τα πράγματα είναι απλά. Άν δεν συνέβαινε το περιστατικό αυτό στο Note 7 πήγαινε καρφί για κορυφή στις πωλήσεις. Ένα εργαλείο που μηδένιζε τον ανταγωνισμό σε όλα.
Έπεσε σε στραβή η Samsung και βγήκανε όλοι να βγάλουν χολή απο την ζήλια τους. Η Samsung σε σχέση με το παρελθόν πραγματοποίησε πολύ μεγάλη πρόοδο σε όλα. Αυτό φοβάται ο ανταγωνισμός. Όλοι τώρα με την ατυχία της ψάχνουν μερίδιο στην αγορά. Δεν πιστέυω λέξη σε όσα γράφονται και λέγονται. Αυτή είναιο η μοναδική αλήθεια και είναι γεγονός.
Δεν πειράζει όμως. Θα βγάλει το επόμενο note που θα μηδενίσει τους πάντες και άντε γειά που λένε. Όποιος θέλει άς ξαναπάρει. Όποιος δεν θέλει θα βάλουμε την γάτα μας να κλαίει…άχαχαχα…
Δημοκρατία έχουμε, κανέναν δεν τραβάμε απο το χεράκι. Όλοι έχουν κινητά στο χέρι. Το να περιμένεις μερικούς μήνες για κάτι που γουστάρεις και σου αρέσει δεν είναι και επιστήμη. Άλλωστε υπάρχουν ακόμη αξιόλογα κινητά όπως το S7,S6 σειρά Α (πολύ ποιοτική σειρά) κ.α.
Τα υπόλοιπα τα διαβάζω βερεσέ. Αυτοί που κράζουν απλά θαυμάζουν γιατί φοβάται το χέρι τους λόγω μίσους και εμπάθειας να τα ακουμπήσουν.

Blats

Καλα είστε σοβαροι μερικοί;;;επειδή έκατσε μια στραβή ναι οκ καλή στραβή σε μια τεράστια εταιρία σαν την samsung δεν θα ξανά αγοραζατε τηλεφωνα από αυτούς;;;….αντιθετως μετα από όλο αυτο η Samsung θα προσέχει πολυ περισσότερο την ποιοτητα υλικών που θα χρησιμοποιήσει!!
Αλλα μόνο NOKIA από εδω και περα😝

GS

Καλά μόλις βγει το S8 θα δεις πως θα αλλάξουν γνώμη όλοι.
Όλοι λόγια του αέρα λένε

TERMANOLOGY

Θεία δίκη……..όταν τα τρως απ τους καταναλωτες εδώ και χρόνια με υπερτιμημενα κινητα, πας ν αλλάξεις μια μπαταρία και σου λένε 50-60 ευρω κλπ……… πάρε τώρα να έχεις.

Ας βγάλει το s8 στα 500 ευρω αν θελει να ξανακερδισει το κοινό της……….

M.G

Οι δυσαρεστημένοι, ρίξτε και καμμία ματιά στη Motorola. Pure Android, ωραίες συσκευές, καλές μπαταρίες.

Apostolos

Όντως τα Motorola είναι καλά, δεν είναι λίγο γκουμουτσες όμως? Πια συσκευή Motorola αξίζει τώρα?

panos Bmw

Κάτοχος samsoung επί 6 χρόνια Galaxy s3 note 2 και Galaxy s5 έιμουν απ αυτους που έλεγαν ποια iphone και τι να μας πουν οι φανατικοι της με τα κλειστά λογισμικα και τους περιορισμους και τις μικρες αναλυσης οθόνης , κάμερας κτλ ……. τα χριστούγεννα πήρα το πρώτο μου iphone ένα 6s 64άρι απλά ένα ΣΥΓΝΩΜΗ για όσους έκραζα τόσο καιρό.

Apostolos

Μπράβο πανο, εσύ είσαι συνείδητοποιημενος

iphonakias

Κάτοχος iphone επί 6 χρόνια, iphone, iphone 3gs και iphone 5s ήμουν απ αυτους που έλεγαν ποια samsung και τι να μας πουν οι φανατικοι της με τα ανοιχτά λογισμικα και την ελευθερία κινήσεων και τις μεγάλες αναλυσης οθόνης , κάμερας κτλ ……. τo Μάρτη πήρα το πρώτο μου Samsung ένα s7 edge 64άρι απλά ένα ΣΥΓΝΩΜΗ για όσους έκραζα τόσο καιρό.

D.K.N

Ο άλλος λέει τα έπαιρνε από τους πελάτες τόσα χρόνια λες και ήταν επιτακτικη ανάγκη να πάρουν samsung η i phone και καλά να πάθει. …χαχα ότι να ναι, ο άλλος λέει τελείωσε στα κινητά κτλ… Οτι να ναι…. Σίγουρα ήταν πατάτα αυτο που έγινε αλλά σαν καταναλωτές δεν μας συμφέρει να μειώνονται οι επιλογές. Όποιος έχει ξενερώσει με τη samsung απλά δεν παίρνει για δικούς τους λόγους και καλά κάνει άλλα να το βλέπει πρώτα από όλα τις οπτικές γωνίες..

Iakovos

Εδώ και λίγες μέρες αγόρασα το s7 edge, δίνοντας το iphone 6. Επειδή συνέβη μια φορά στην παραγωγή του note 7, δεν μπορούμε να τα μηδενίσουμε όλα, ούτε να πούμε ότι η εταιρία τελείωσε. Τεχνολογικά είναι χρόνια μπροστά απ’όλους (κυρίως η οθόνη) οπότε το χτύπημα στην αξιοπιστία θα αντιμετωπιστεί.

NtinosMD

Δε πειραζει δε θα μας λειψει αυτο το 40%. Ισα ισα αν μειωθουν οι πωλησεις θα αναγκαστει να ριξει πιο εντονα τις τιμες στις συσκευες της και θα εχουμε κερδος εμεις που απλα ξερουμε τι παει να πει Samsung στα κινητα. Κατοχος s7 edge ( και ναι ακομα περιμενω οχι να μου σκασει η μπαταρια αλλα να μου ζεσταθει εστω κατα τη φορτιση ) και ανυπομονω για το s8 αν και με το s7E οπως ειπε ενας φιλος μας πιο πανω ΑΝΕΤΑ 3ετια τη βγαζεις κ οποιος μιλαει για λαγκ κολληματα κλπ μαλλον δεν επαιξε με τη συσκευη ποτε του. Φιλακια ρουφηχτα haters !!!!

petros

Εχω φιλο σε γνωστό σκρουτζομαγαζο που δουλεύει εκεί και μου λέει οτι το S7 edge πουλάει σαν ζεστό ψωμί ειδικα χρυσο, ασημι γίνεται πανικός

TERMANOLOGY

@ D.K.N είσαι πιο γραφικός και απο κοριτσακια groupies των boyz n noiz.

Λαμπρος

Note 4 το καλυτερο κινητο ever …

Φ. Κ

Λάθος είναι η ενσωματωμενη μπαταρία σε όλα τα κινητά και θα το δείτε στην πορεία. Σε ότι αφορά πωλήσεις, Huawei Κ ξερό ψωμί.

Thiseas

θέλω να μάθω που έγινε ακριβώς αυτή η έρευνα; σε χρήστες iphone; όσο και αν το θέλουν μερικές εταιρείες η καταναλωτές η samsung δεν πρόκειται να πέσει. ακόμα και μετά από όσα έγιναν με το note7 αν πει ότι το βγάζει πάλι στην αγορά και ας είναι οι πρώτες παρτίδες ο κόσμος θα κάνει σαν τρελός να το αγοράσει. είναι ότι καλύτερο έχει προσφέρει μέχρι τώρα η βιομηχανία των smartphone και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα και άνθρωπος να πεθάνει με την έκρηξη που μπορεί να κάνει. και είμαι χρήστης iphone 7 plus και καταριέμαι τη στιγμή που πούλησα το 6s plus για να πάρω την πατάτα που όλοι λένε για σούπερ κινητό (πληρωμένοι από την apple reviewers Έλληνες και ξένοι εκτός του mr.mobile που ήταν απόλυτα ειλικρινής για το κινητό). οπότε πριν πιστέψετε κάτι φροντίστε να βρείτε αληθινές πηγές και όχι χειραγωγημένες από συμφέροντα

Dapitium

Με τα iphone δίνουν δώρο και BMW;

Agnostos13

@Thiseas:
Εγω παντως που παιρνω τα τελευταια χρονια iphone…ενα Note 7 θα το σιμπαγα! Οχι τιποτα αλλο αλλα θελω να αλλαξω και τα αμαξι και δεν το παιρνει κανεις! Μην σου πω να παρω δυο να αλλαξω και κανα σπιτι!

ChristosT

@Thiseas
Iphone 7…η μεγαλύτερη πατάτα που βγήκε ever. Ακόμη και το Note 7 που καίγεται καλύτερο είναι.
Κρατήστε ως κόρη οφθαλμού το 6s γιατί δεν πρόκειται να ξαναδείτε ολοκληρωμένο iphone.
Ότι είδατε…είδατε…τώρα πιάνει η κατηφόρα.

Agnostos13

Κλαμαααα

ChristosT

Mήν κλαίς…έχω χαρτομάντηλο.

Agnostos13

Κρατα το…θα σου χρειαστει!

ChristosT

Eγώ δεν κλαίω. Μόνο γελάω…

Agnostos13

Και εμεις!

petros

Εχει πλακα που κατι fun των coolpad, oppo, letv, iphone, zte κάθονται και κρινουν τα note7 και την Samsung

Ο δικαζω.

Ρε samsung girls κουρασατε. Το καλυτερο τηλ της εταιρειας που ρουφατε μπαλες πηρε φωτιά, πηραν οοοολα φωτια, εγιναν το πιο επικίνδυνο τεχνολογικό προϊόν κ το μεγαλυτερο καζο που εχει συμβει. Εσεις παλι δεχτηκατε τετοιο δουλεμα κ σκαμπιλια στα καπουλια σας που εχετε γινει τοσο φανατισμενοι σαν σπασμενη γυναικα που βγαζει νυχια με το παραμικρο. Περαστικα σας συνεχίστε να κατεβαζετε τις γουλιες σας.

katoxosSonyLGSamsungXiaomi

ειμαι ενας απο αυτους..

τα δυο τελευταια κινητα ηταν xiaomi και πετουσαν χωρις να κοστιζουν πεντακοσαρικα

ειχα και το s7 edge το οποιο μου το αφησε χαλασμενο το αθλιο service της samsung μεσα στο πρωτο εξαμηνο αγορας του τηλεφωνου..

στην LG θα μπορουσα να ξαναγυρισω ως καταναλωτης στην samsung ποτε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.