Vodafone: Απεριόριστα data και χρόνος ομιλίας δώρο για τη χθεσινή αναστάτωση

Μετά τα χθεσινά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους συνδρομητές της, η Vodafone ενημέρωσε πως τα προβλήματα έχουν λυθεί. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως το πρόβλημα ήταν το ταυτόχρονο κόψιμο οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία).

Με νέα ανάρτηση της στο Facebook, η Vodafone ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε χθες το απόγευμα, το οποίο διήρκησε 1,5 ώρα σύμφωνα με την εταιρεία. Επιπλέον, “ως έμπρακτη αναγνώριση”, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για 7 ημέρες. Αντίστοιχα, σε όλους τους συνδρομητές ADSL και VDSL σταθερής τηλεφωνίας, η εταιρεία κάνει δώρο απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά εντός Ελλάδας μέχρι τις 8 Οκτωβρίου.

Για την ενεργοποίηση των απεριόριστων δεδομένων, θα πρέπει να στείλετε Α στο 1252 έως και τις 8 Οκτωβρίου. Από αύριο, 2 Οκτωβρίου θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το πακέτο των απεριόριστων λεπτών για τους συνδρομητές σταθερής και ίντερνετ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JCBtractor

Τι 1,5 ώρα ??? σήμερα κατά της 12 που πήγα σε ένα κατάστημα και είχε Vodafone είχε ακόμα θέματα με το ίντερνετ, αργούσε, δεν άνοιγε σελίδες, σε πετούσε εκτός κλπ, επίσης ωραίο το κόλπο από όλες τις εταιρίες, να μένεις χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ, σου κόβουν τα χέρια ειδικά αν έχεις εταιρία ή κατάστημα και σου λένε πάρε λεπτά ομιλίας και GB για σερφάρησμα, ούτε λόγος για μείωση του παγίου στον επόμενο λογαριασμό ως αποζημίωση, κατά άλλα όμως αν θέλεις να κάνεις διακοπή συμβολαίου πριν αυτό λήξη σου ζητάνε αποζημίωση λες και φταις εσύ που σου παρέχουν χάλια υπηρεσίες. Σε έμενα και σχεδόν σε όλη την γειτονιά πέρυσι ο ΟΤΕ με είχε αφήσει χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ λόγο βλάβης στην γραμμή, από τότε όμως που και καλά έφτιαξαν την βλάβη έχω χάσει 3Mbps ταχύτητας και έχω συχνά προβλήματα, θα μου πει κανείς πως κάνεις έτσι για 3Mbps… κάνω έτσι γιατί πριν έπιανα 15Mbps και τώρα πιάνω 12Mbps και αυτό όταν έχει όρεξη, όταν ο ήλιος είναι γεμάτος, τα σύννεφα αραιά, ο Ερμής δεν είναι ανάδρομος και ο δείκτης του χρηματηστιρίου είναι ανοδικός.

vasilis

bravo tous

Αντώνης Μυλωνάς

είναι απάτη, σου λένε απεριόριστα ενώ ουσιαστικά σου δίνουν 1 giga την ημέρα. Το έκανα και μετά μου ήρθε μήνυμά ότι έχω καταναλώσει το ημερήσιο όριο. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι πιο ειλικρινής σε αυτά που λένε.

Κώστας Βλαχάκης

Και εμένα μου ήρθε εχθές το βράδυ αυτό το μήνυμα και ψαχνόμουνα…

Αντώνης Μυλωνάς

Κώστα επειδή ρώτησα τα απεριόριστα ισχύουν μόνο για συμβόλαια και απλά καρτοκινητά. όσοι έχουν καρτό συμβόλαιο σου δίνει 3giga ημερησίος για 7 ημέρες

Κώστας Βλαχάκης

Συμβόλαιο έχω εγώ.

Αντώνης Μυλωνάς

τότε καλύτερα να μιλήσεις με vodafon όπως έκανα και εγώ για να διασταυρώσουμε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα

Ιωάννα Ζωγράφο

Εγώ τουλάχιστον 1 βδομάδα έχω προβλημα ήρθε τεχνικός και είπε ότι τα προβληματα είναι από τον ΟΤΕ τα όποια θα αναλάβει ηβοταφον να έρθει από τον οτε ο τεχνικός???ούτε φωνή ούτε ακρόαση ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Business Intel Google 5G

Intel και Google συνεργάζονται για την ταχεία επέκταση του 5G

H Intel και η Google έρχονται σε συνεργασία με σκοπό τους την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανάπτυξη του 5G.

Business GERMANOS

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

Προσαρμοστικότητα και ευελιξία επέδειξε το 2020 η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών της, που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.

Business featured

Βιντεοκάμερες: Η ιστορία τους

Η ιστορία της βιντεοκάμερας ξεκινάει πριν από σχεδόν 100 χρόνια, τη δεκαετία του 1910 όταν υπήρξε η ανάγκη για μια συσκευή η οποία θα είχε τη δυνατότητα λήψης κινούμενης εικόνας.