Apple: Live stream από το σημερινό press event

H Microsoft έκανε τις δικές της μεγάλες ανακοινώσεις σε press event στη Ν. Υόρκη (μπορείτε να τις δείτε εδώ), και σήμερα παίρνει σειρά η Apple. Σήμερα 27 Οκτωβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος, θα κάνει την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση νέων Macs.

Στην πρόσκληση γράφει «hello again», μια σαφής αναφορά στο πρώτο Mac του 1984, όπου χρησιμοποιήθηκε και πάλι η λέξη «hello».

Βασιζόμενοι στις διαρροές περιμένουμε τα νέα MacBooks να ξεφορτωθούν τις θύρες USB-A, θα περιοριστούν σε USB-C ή Thunderbolt 3. Επιπλέον, η Apple λέγεται ότι θα αφήσει πίσω την υποστήριξη για MagSafe και Thunderbolt 2. Στο MacBook Pro αναμένουμε αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και νέο OLED touch panel. Εκτός από τα 2 MacBook Pro (13″ και 15″), η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και 13 ιντσών MacBook Air.

Όπως συνηθίζει η Apple, θα μεταδώσει ζωντανά την επίσημη ανακοίνωση, αλλά υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις.

Το Live streaming χρησιμοποιεί τεχνολογία Apple HTTP Live Streaming (HLS), άρα απαιτείται iPhone, iPad, ή iPod touch με Safari στο iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση, Mac με Safari 6.0.5 (ή νεότερη έκδοση) σε OS X v10.8.5 (και άνω) και Apple TV.

Η Apple επιτρέπει και στους κατόχους Windows 10 με Edge browser να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

apple live stream event, Apple: Live stream από το σημερινό press event

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosT

Καθε χρονο ο αριθμος των ατομων στο event ειναι και λιγοτερος. Αν λαβει κανεις υποψιν το στησιμο στα ατομα…και τα παλαμακια που χτυπανε με το ζορι η apple δεν πειθει πλεον.
Ενα event βασικα για σπρωξιμο της apple tv και στην “τσοντα” κοντα ενα mac της μετριοτητας.
Καθε χρονο που λεει και η εκφραση “καλυτερα”…αν δει κανεις τα βλεματα οσων ειναι στο room εχουν το βλεμα του χαους.
Ο Cook τους πρηζει λιγο με ιστορικες αναδρομες λιγο με κανα φωτο…σου λεει που θα παει…δεν θα περασει η ωρα να βγουμε απο την υποχρεωση; Give me your money σου λεει επειδη το mac ειναι thinnest and lightest…μεγαλυτερο trackpad και ιστοριες για αγριους. Γυναικα να επαιρναν τοσο δεν θα την ξεψειριζαν…σου λεει κατι πρεπει να πω για να τσιμπησω διχιλιαρα και τριχιλιαρα.
Βαρεμαρα μεχρι αηδιας…ανουσια πραγματα.

Agnostos13

Εμπεριστατωμενη αναλυση…

Chris_BMW

ChristosT @ Δεν πειράζει..ας μην πείθουν ..Τουλάχιστον δεν ανατινάζονται ….

CristosT

@Chris_BMW είδες πολλά λαπτόπς να ανατινάζονται;
Ούτε Samsung δεν είδα ακόμη…:)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.