Apple: Ανοίγει το πρώτο της store στην πατρίδα της Samsung

H χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν η καλύτερη για την Apple. Η εταιρεία βασίζει το 63% των εσόδων της στο iPhone, το οποίο όμως το για πρώτη φορά σημείωσε παρατεταμένη πτώση στις πωλήσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην φτάσει τους στόχους των πωλήσεων.

Το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να φτάσει τις πωλήσεις που ήθελε η Apple, είχε με τη σειρά του ως αποτέλεσμα για πρώτη φορά να μειωθούν οι απολαβές του CEO, Tim Cook.

Με τη νέα χρονιά η Apple θα θελήσει να γίνει πιο επιθετική σε αγορές όπως η Κίνα, αλλά και η Ινδία στην οποία ελπίζει αρκετά. Φέτος όμως αποφασίζει για πρώτη φορά να ανοίξει επίσημο κατάστημα στην πατρίδα της Samsung, τη Ν. Κορέα (βέβαια το περίεργο είναι ότι δεν είχε τόσα χρόνια). Στη συγκεκριμένη αγορά, η Apple είχε δυο εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Στην επίσημη σελίδα της η Apple έχει αγγελία για 14 θέσεις εργασίας. Μιλώντας στο Reuters εκπρόσωπος της Apple δήλωσε: “We’re now hiring the team that will offer our customers in Seoul the service, education and entertainment that is loved by Apple customers around the world”.

Οι πληροφορίες λένε ότι το πρώτο κατάστημα της Apple θα ανοίξει στην ακριβή περιοχή Gangnam. Εκεί κατασκευάζεται ένα κτίριο 557 τετραγωνικών μέτρων με δύο υπόγειους ορόφους και έναν επάνω από το ισόγειο. Αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα το υποδεχτούν οι Κορεάτες.

apple store south korea, Apple: Ανοίγει το πρώτο της store στην πατρίδα της Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Apple=Gangnam style

KnightRider

Αυτή η κίνηση φαίνεται ύπουλη,, μάλλον πρέπει μια και καλή να πούμε αντίο στην Samsung γιατί κατάλαβα ότι Appleίζει !!!

Gvirginia

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ChristosT

Η Apple να ρίξει τις τιμές της αρκετά και τα υπόλοιπα να τα αφήσει. Εκεί έχει πρόβλημα και στις εμμονές της με τα κολλήματα της στο λειτουργικό της///
Όσα μαγαζιά και να ανοίξει δεν πρόκειται ποτέ να δεί χαίρι…σήμερα το e shopping το θεωρώ ανοησία να νομίζει οτι το πρόβλημα είναι τα stores.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.

Games Apple Assassin’s Creed iPad

Assassin’s Creed Mirage: Έρχεται σε iPhone και iPad στις 6 Ιουνίου

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε iPhone και iPad από τις 6 Ιουνίου.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.