Ενώ το Android Wear κατάφερε να πουλήσει μόλις 720.00 smartwatches μέσα στο 2014 με 6 διαφορετικά ρολόγια στην αγορά, η Apple μοιάζει να είναι πιο αισιόδοξη με το δικό της πρώτο Apple Watch. Σύμφωνα με την Wall Street Journal έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των πωλήσεων και οι πληροφορίες λένε ότι έχει παραγγείλει 5-6 […]
Ενώ το Android Wear κατάφερε να πουλήσει μόλις 720.00 smartwatches μέσα στο 2014 με 6 διαφορετικά ρολόγια στην αγορά, η Apple μοιάζει να είναι πιο αισιόδοξη με το δικό της πρώτο Apple Watch. Σύμφωνα με την Wall Street Journal έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των πωλήσεων και οι πληροφορίες λένε ότι έχει παραγγείλει 5-6 εκατομμύρια κομμάτια στους κατασκευαστές.
Ο αριθμός των παραγγελιών είναι μόνο για την αρχή καθώς αναμένεται να κατασκευαστούν στο πρώτο τρίμηνο εν όψει της κυκλοφορίας του Apple Watch τον Απρίλιο. Η Apple μοιάζει να είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη για την αγορά των smartwatches και θέλει να ηγηθεί των πωλήσεων οι οποίες γενικά κινούνται σε χαμηλά επίπεδα.
Η Apple βλέπει ότι η αρχική ζήτηση για το Apple Watch θα είναι ίδια με αυτή που είχε το iPad όταν κυκλοφόρησε το 2010 και πούλησε 7.5 εκατομμύρια τους 6 πρώτους μήνες.
Το μεγαλύτερο κομμάτι των παραγγελιών είναι για το entry-level Apple Watch Sport το οποίο θα είναι το πιο οικονομικό απ΄όλα με τιμή στα 349 δολάρια, το 1/3 των παραγγελιών είναι για το midrange Apple Watch μοντέλο ενώ το 18k Apple Watch είναι αυτό που αναμένεται να κάνει τις λιγότερες πωλήσεις. Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο η Apple περιμένει μεγάλη ζήτηση για το high-end Apple Watch Edition από την Κίνα.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει η Apple σε μια αγορά που μπαίνει για πρώτη φορά, αν τελικά θα καταφέρει να της δώσει σημαντική ώθηση με το Apple Watch και αν θα πείσει τους fans της να το αγοράσουν.
Η NASA ενέκρινε τη χρήση του iPhone 17 Pro Max για την αποστολή Artemis II. Μάθε πώς πέρασε τις αυστηρές δοκιμές του οργανισμού και τι κάνουν με αυτό οι αστροναύτες στο διάστημα.
Η Apple ξεκίνησε να ειδοποιεί τους developers που επιλέχθηκαν μέσω κλήρωσης για το WWDC 2026. Το συνέδριο ξεκινά στις 8 Ιουνίου και φέρνει iOS 27, macOS 27 και νέα εργαλεία AI.
Η Apple στα 50 της δηλώνει ότι το iPhone θα παραμείνει στο επίκεντρο και στην εποχή της AI, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες κατηγορίες προϊόντων.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου