Apple Watch: Θα σπάσει ρεκόρ με 6 εκατομμύρια πωλήσεις για αρχή;

Ενώ το Android Wear κατάφερε να πουλήσει μόλις 720.00 smartwatches μέσα στο 2014 με 6 διαφορετικά ρολόγια στην αγορά, η Apple μοιάζει να είναι πιο αισιόδοξη με το δικό της πρώτο Apple Watch. Σύμφωνα με την Wall Street Journal έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των πωλήσεων και οι πληροφορίες λένε ότι έχει παραγγείλει 5-6 εκατομμύρια κομμάτια στους κατασκευαστές.

Ο αριθμός των παραγγελιών είναι μόνο για την αρχή καθώς αναμένεται να κατασκευαστούν στο πρώτο τρίμηνο εν όψει της κυκλοφορίας του Apple Watch τον Απρίλιο. Η Apple μοιάζει να είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη για την αγορά των smartwatches και θέλει να ηγηθεί των πωλήσεων οι οποίες γενικά κινούνται σε χαμηλά επίπεδα.

Η Apple βλέπει ότι η αρχική ζήτηση για το Apple Watch θα είναι ίδια με αυτή που είχε το iPad όταν κυκλοφόρησε το 2010 και πούλησε 7.5 εκατομμύρια τους 6 πρώτους μήνες.

Το μεγαλύτερο κομμάτι των παραγγελιών είναι για το entry-level Apple Watch Sport το οποίο θα είναι το πιο οικονομικό απ΄όλα με τιμή στα 349 δολάρια, το 1/3 των παραγγελιών είναι για το midrange Apple Watch μοντέλο ενώ το 18k Apple Watch είναι αυτό που αναμένεται να κάνει τις λιγότερες πωλήσεις. Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο η Apple περιμένει μεγάλη ζήτηση για το high-end Apple Watch Edition από την Κίνα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει η Apple σε μια αγορά που μπαίνει για πρώτη φορά, αν τελικά θα καταφέρει να της δώσει σημαντική ώθηση με το Apple Watch και αν θα πείσει τους fans της να το αγοράσουν.

apple watch πωλήσεις, Apple Watch: Θα σπάσει ρεκόρ με 6 εκατομμύρια πωλήσεις για αρχή;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Enzo

Πιστεύω ότι όπως η Apple έπεισε εκατομμυρια κόσμου να πάρει iphone (παρά τα πολλά του αρνητικά στοιχεία) έτσι θα τους πείσει να πάρουν και το iwatch (όχι ότι μου φταίει σε κάτι το iwatch, απλά θεωρώ ότι τα smartwatch γενικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης).

Zach

Ναι όντως ούτε μένα μου κανουν αίσθηση τα ρολόγια αλλά και με το άιπαντ έτσι λέγανε στην αρχή ότι είναι άχρηστο και γέμισε η αγορά με τάμπλετς,. για να δούμε..

Agnostos13

Αναλογως πως θα το πλασαρουν απο το τμημα μααρκετινγκ… Προς το παρων για εμενα δεν βλεπω λειτουργια που δεν μπορεις να βρεις σε ενα smartphone…

Agnostos13

@Enzo

οταν η Apple “επεισε” κοσμο να πρωτοαγορασει iphone δεν υπηρχε σοβαρος ανταγωνισμος στο θεμα smartphone… Βεβαια η αληθεια ειναι πως η δυναμικοτητα του φανηκε στο iOS2 με την ελευση του AppStore!

killbillgr

Μην τρελαίνεστε αφού λένε για 5 με 6 εκατομμύρια άρα κάπου τόσα είναι τα σίγουρα πρόβατα που έχει μαζέψει η Apple στο μαντρί της με αποτέλεσμα γιατί να μην τα πουλήσει?

dim

Λιγα παραγγείλανε:

https://www.youtube.com/watch?v=v9JQsXPd41U

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.