Αυτά είναι τα καταστήματα που επιλέγουμε για αγορές συσκευών τεχνολογίας [Αποτελέσματα Poll]

, Αυτά είναι τα καταστήματα που επιλέγουμε για αγορές συσκευών τεχνολογίας [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο κατάστημα προτιμάει για αγορές ηλεκτρονικών συσκευών και σας έχουμε τα αποτελέσματα. Από τους συνολικά 1.360 αναγνώστες που ψήφισαν, οι 519 αναγνώστες, δηλαδή το 38% επιλέγουν τα καταστήματα Public / MediaMarkt για τις αγορές τους.

To 28% των αναγνωστών επιλέγει το φθηνότερο προϊόν από το skroutz ή το bestprice, ενώ το 9% επιλέγουν τα καταστήματα Κωτσόβολος. Με μικρή διαφορά 10 ψήφων και 8% βρίσκονται τα καταστήματα Πλαίσιο, ενώ το 7% επιλέγει το eShop.gr. Το 4% των αναγνωστών ψωνίζει από Amazon και άλλα καταστήματα εξωτερικού, εμώ μόλις το 2% επιλέγει Κίνα, καταστήματα της γειτονιάς ή το You.gr.

Στην τελευταία θέση βλέπουμε την αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός, με 1% και μόλις 12 ψήφους. Από τα σχόλια πάντως είδαμε πως μεγάλο ρόλο πλέον παίζει και η όσο το δυνατόν ταχύτερη παράδοση των αποστολών.

, Αυτά είναι τα καταστήματα που επιλέγουμε για αγορές συσκευών τεχνολογίας [Αποτελέσματα Poll]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nefeli

Αφού οι περισσότεροι επιλέγουν τα mediamarkt γιατί έχει τις χειρότερες κριτικές?

Eftapsixos

Την ίδια απορία έχω και εγώ,περίμενα το Skroutz πρώτο με διαφορά

SUPS 👨‍⚖️

Για τ Public το ψηφισανε…αν ηταν μονα τους, θα ηταν πολυ χαμηλα αλλα αφου τα εχει η ιδια μητρικη τ εβαλαν μαζι…

Nefeli

Ναι αλλά και τά public δεν πάνε πίσω , από τι διαβάζω τουλάχιστον από κάθε άποψη ξέρεις,δεν ξέρω τι να πω, πέρσι είχα αγοράσει από κωτσο βασική συσκευή όλα πήγαν καλά και δεν μιλάω για αργοπορία αλλά ότι απλά μου βγήκε καλό,όταν αργότερα διάβασα έμαθα κριτικές για κωτσο μου πέσανε τα φρύδια κυριολεκτικά, και σκέφτομαι αν τα είχα διαβάσει νωρίτερα δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω παρόλο που η αγορά μου πήγε καλά.Φετος Black Friday 65″ qled δεν την πήρα τελικά διότι δεν μπορώ να παραβλέψω αυτά που διαβάζω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured poll

Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones.

Smartphones poll

Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones poll

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς.

Smartphones poll Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 Plus

Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog κάποιο εκ των νέων smartphone της σειράς Galaxy S21 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.