BenQ, Νέοι εκπαιδευτικοί βιντεοπροβολείς

Η CPI, επίσημος διανομέας προβολέων BenQ για την Ελλάδα, ανακοινώνει την διάθεση της νέας σειράς εκπαιδευτικών μοντέλων που περιλαμβάνει projectors κοντινής προβολής (short throw) και διαδραστικής λειτουργίας. Από την νέα σειρά διακρίνονται τα μοντέλα MP780ST και MX880UST. Ο MP780ST είναι ένας διαδραστικός προβολέας ο οποίος μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και να μετατρέψει οποιαδήποτε επιφάνεια σε διαδραστική, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται ο καθηγητής να αγγίξει με το ειδικό επαναφορτιζόμενο στυλό την επιφάνεια αυτή.

BenQ mx880ust

Επιπλέον, ο προβολέας δεν χρειάζεται ποτέ calibration για την λειτουργία της αλληλεπίδρασης, ώστε ο καθηγητής να μπορεί να ξεκινήσει το μάθημα άμεσα χωρίς να χάνει χρόνο. Ως εκπαιδευτικό μοντέλο και χάρη στον ειδικό short throw φακό, μπορεί και προβάλει εικόνα 95” από μόλις 1 μέτρο απόσταση.

Ο ΜΧ880UST αποτελεί τον πρώτο ultra short throw προβολέα τεχνολογίας DLP, και θα προβάλει εικόνα με διαγώνιο 78” από απόσταση μόλις 48cm, προσφέροντας επιπλέον ευελιξία εγκατάστασης στις μικρές αίθουσες διδασκαλίας. Με αυτό τον τρόπο, ο καθηγητής δεν ενοχλείται από την δέσμη του προβολέα ενώ ταυτόχρονα η σκιά που δημιουργείται στον πίνακα είναι η ελάχιστη δυνατή.

Και τα δύο μοντέλα φέρουν σφραγισμένο σύστημα οπτικών και σύστημα ψύξης χωρίς αναλώσιμα φίλτρα αέρα, ώστε η απόδοση του προβολέα να μην επηρεάζεται από σκόνες σε βάθος χρόνου. Επιπλέον και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν δυνατά ηχεία 20 Watt που σε συνδυασμό με την είσοδο μικροφώνου, αποτελούν ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό και μειώνουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό στην αίθουσα στο ελάχιστο. Τέλος, παρέχουν τη δυνατότητα αποστολής εικόνας μέσω USB ή δικτύου LA και επιτρέπουν τον έλεγχο μέσω LAN αλλά και την απευθείας αναπαραγωγή συμβατών αρχείων από μνήμη USB χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.

BenQ MP780ST

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lp

Πόσο περίπου θα στοιχίζουν??

Κώστας Βλαχάκης

Μπορείς να ρωτήσεις στη http://www.cpi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business TSMC

Η TSMC απολύει εργαζομένους της για τις διαρροές

Η TSMC απέλυσε 7 υπαλλήλους που πιστεύεται ότι έχουν διαρρεύσει εμπιστευτικές πληροφορίες σε τρίτους.

Business Tim Cook Apple

H Apple θέλει να τα βάλει με όσους κάνουν διαρροές

Ο Tim Cook απέστειλε email στους εργαζόμενους της Apple, προειδοποιώντας όσους κάνουν διαρροές για τα προϊόντα της.

Business

Beyond 4.0: Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας για Α.Ι. έρχεται στην Θεσσαλονίκη

Το κύριο θέμα της τεχνολογικής πλατφόρμας του BEYOND 4.0 θα είναι το “THE FUTURE of AI” με παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλά τραπέζια και δικτύωση για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Business SpaceX Science

SpaceX: Ιστορική αποστολή πολιτών στο Διάστημα

Ο διαστημικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά, με την SpaceX να εκτοξεύει την αποστολή Inspiration4.