BenQ, Νέοι εκπαιδευτικοί βιντεοπροβολείς

Η CPI, επίσημος διανομέας προβολέων BenQ για την Ελλάδα, ανακοινώνει την διάθεση της νέας σειράς εκπαιδευτικών μοντέλων που περιλαμβάνει projectors κοντινής προβολής (short throw) και διαδραστικής λειτουργίας. Από την νέα σειρά διακρίνονται τα μοντέλα MP780ST και MX880UST. Ο MP780ST είναι ένας διαδραστικός προβολέας ο οποίος μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και να μετατρέψει οποιαδήποτε επιφάνεια σε διαδραστική, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται ο καθηγητής να αγγίξει με το ειδικό επαναφορτιζόμενο στυλό την επιφάνεια αυτή.

, BenQ, Νέοι εκπαιδευτικοί βιντεοπροβολείς

Επιπλέον, ο προβολέας δεν χρειάζεται ποτέ calibration για την λειτουργία της αλληλεπίδρασης, ώστε ο καθηγητής να μπορεί να ξεκινήσει το μάθημα άμεσα χωρίς να χάνει χρόνο. Ως εκπαιδευτικό μοντέλο και χάρη στον ειδικό short throw φακό, μπορεί και προβάλει εικόνα 95” από μόλις 1 μέτρο απόσταση.

Ο ΜΧ880UST αποτελεί τον πρώτο ultra short throw προβολέα τεχνολογίας DLP, και θα προβάλει εικόνα με διαγώνιο 78” από απόσταση μόλις 48cm, προσφέροντας επιπλέον ευελιξία εγκατάστασης στις μικρές αίθουσες διδασκαλίας. Με αυτό τον τρόπο, ο καθηγητής δεν ενοχλείται από την δέσμη του προβολέα ενώ ταυτόχρονα η σκιά που δημιουργείται στον πίνακα είναι η ελάχιστη δυνατή.

Και τα δύο μοντέλα φέρουν σφραγισμένο σύστημα οπτικών και σύστημα ψύξης χωρίς αναλώσιμα φίλτρα αέρα, ώστε η απόδοση του προβολέα να μην επηρεάζεται από σκόνες σε βάθος χρόνου. Επιπλέον και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν δυνατά ηχεία 20 Watt που σε συνδυασμό με την είσοδο μικροφώνου, αποτελούν ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό και μειώνουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό στην αίθουσα στο ελάχιστο. Τέλος, παρέχουν τη δυνατότητα αποστολής εικόνας μέσω USB ή δικτύου LA και επιτρέπουν τον έλεγχο μέσω LAN αλλά και την απευθείας αναπαραγωγή συμβατών αρχείων από μνήμη USB χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.

, BenQ, Νέοι εκπαιδευτικοί βιντεοπροβολείς

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lp

Πόσο περίπου θα στοιχίζουν??

Κώστας Βλαχάκης

Μπορείς να ρωτήσεις στη http://www.cpi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

News Android Android Smartphones BenQ

BenQ F52: Με οθόνη 5.2″ Full HD και κάμερα 13 Megapixel [MWC 2015]

H BenQ είναι γνωστή για τους βιντεοπροβολείς της, κατασκευάζει όμως και smartphones. Στην επερχόμενη έκθεση MWC 2015 θα παρουσιάσει το BenQ F52 με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, κάμερα 13 Megapixel και μποστινή κάμερα 8 Megapixel. Αυτά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, τα υπόλοιπα στη Βερκελώνη!

Smartphones Android Android Smartphones BenQ

BenQ F5, Με οθόνη 5 ιντσών HD και τετραπύρηνο Snapdragon 400

Για την αγορά της Κίνας ανακοινώθηκε το smartphone BenQ F5 με οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στο 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 13 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης video Full HD. Το F5 είναι 4G, ενσωματώνει μνήμη 16GB, μπαταρία 2520 mAh και […]