Η BEWISE εισέρχεται στην αγορά του ERP

, Η BEWISE εισέρχεται στην αγορά του ERP

Μετά από 2 χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας, η BEWISE εισέρχεται και στην αγορά του ERP, με την προσθήκη του Microsoft Dynamics 365 Business Central στο portfolio της. Με την προσθήκη αυτή, η εταιρεία δημιουργεί ουσιαστικά ένα ολοκληρωμένο τμήμα που παρέχει end-to-end business applications λύσεις, με στόχο να την καθιερώσουν ως τη μοναδική εταιρεία που παρέχει στους πελάτες της το σύνολο των λύσεων του Power Platform της Microsoft.

Έχοντας επενδύσει σημαντικά σε λύσεις όπως Microsoft Dynamics 365 CRM, Power BI, Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents, ήταν φυσιολογική εξέλιξη η επέκταση και στην αγορά του ERP με ένα από τα πλέον σύγχρονα και πλούσια σε λειτουργικότητα ERP συστήματα της παγκόσμιας αγοράς. Καταλύτης σε αυτήν την επιχειρηματική κίνηση της εταιρείας, είναι ότι πλέον το Dynamics 365 Business Central θα διατίθεται ως cloud service και στην ελληνική αγορά, γεγονός που ευθυγραμμίζεται πλήρως με την γενικότερη στρατηγική της BEWISE, που προβλέπει χρήση cloud τεχνολογιών της Microsoft και συνδυασμό τους με τις δυνατότητες που παρέχει κάθε λύση, ώστε να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τον πελάτη σε θέματα λειτουργικότητας και συνεργασίας.

Με το Dynamics 365 Business Central η BEWISE απευθύνεται στην αγορά των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, παρέχοντας λύσεις για την οικονομική και εμπορική διαχείριση, τη διαχείριση αποθεμάτων, το supply chain και την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα business apps του οικοσυστήματος της Microsoft, τα οποία είναι 100% integrated, παρέχει συνολικό digital transformation που θα επεκτείνεται και σε θέματα διαχείρισης πελατών, omnichannel marketing, data analysis και συνεργασίας.

Σχετικά με την BEWISE

Η BEWISE είναι μια πολύπλευρη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών πληροφορικής, που συνδυάζουν πολυετή τεχνική και επιχειρηματική εμπειρία. Προσφέρει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο λύσεων αιχμής στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, σχεδιασμένες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους, ενώ παράλληλα έχουν εξασφαλίζει την ασφάλεια των συστημάτων τους. Περισσότερα για την BEWISE μπορείτε να βρείτε στο www.bewise.gr.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.