Black Friday 2019: Πλαίσιο και Κωτσόβολος σήμερα, Public και Γερμανός έχουν ξεκινήσει

, Black Friday 2019: Πλαίσιο και Κωτσόβολος σήμερα, Public και Γερμανός έχουν ξεκινήσει

, Black Friday 2019: Πλαίσιο και Κωτσόβολος σήμερα, Public και Γερμανός έχουν ξεκινήσει
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το “σήμα” για την έναρξη της φετινής Black Friday 2019 το έδωσε το Techblog, προχθές Παρασκευή, με την δημοσίευση του καταλόγου των Media Markt. Μάθαμε ότι έτρεχαν τελευταία στιγμή να αλλάξουν τις προθήκες των καταστημάτων και τις τιμές στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα…

Μετά ακολούθησαν τα Public και ο Γερμανός. Σήμερα περιμένουμε Black Friday από τον Κωτσόβολο και το Πλαίσιο. Η Black Friday 2019 έφτασε στην Ελλάδα με προσφορές που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Black Friday 2019 Ελλάδα

Πλαίσιο, έναρξη σήμερα Κυριακή 24/11 στις 18:00
Κωτσόβολος, έναρξη σήμερα Κυριακή 24/11 στις 20:00
ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ξεκίνησε σήμερα τα μεσάνυχτα Κυριακή 24/11 στις 00:01
Public, ξεκίνησε εχθές Σάββατο 23/11 στις 20:00
Media Markt, ξεκίνησαν εσπευσμένα την Παρασκευή 22/11

Έχετε βάλει κάτι στο μάτι που χρειάζεστε και περιμένετε αν τυχόν πέσει η τιμή του να το τσιμπήσετε; Τι είναι αυτό; Αποφασίστε σοφά το τι πραγματικά χρειάζεστε και μην ψαρώνετε με τις και καλά μεγάλες εκπτώσεις. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι πόσα χρήματα θα δώσετε και όχι το πόσα κερδίσατε. Για να μην την πατήσετε σαν πρωτάρηδες διαβάστε τον Οδηγό για αρχάριους, Black Friday 2019!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Διάβασα στο news247 πως μεγάλη αλυσίδα έφερε κινεζικό κινητό που προοριζόταν για αγορά Ινδίας Μπαγκλαντές και το δίνει ως value for money στα 199. Ξέρουμε για ποιο πρόκειται;

Kosmas

Ευχαριστώ… φαίνεται να έχει καλή κάμερα. Κάπου είδα το λένε ως εναλλακτική του Α70… για κάποιον που μπορεί να ενδαφέρεται σε αυτές τις τιμες.

George

Πιο φθηνό είναι στο Skroytz ευρωπαϊκό

dim

κώστα και στα ipad αν μπει καμια προσφορα αν γινεται ενημερωσε μας γιατί ενδιαφερομαι να αγορασω και θα ηθελα να συγκρινω τιμές!

Giorgio

Ζητείται ψύλλος ακροβάτης με πτυχίο φυτολογιας διαστήματος οποίος βρει παρακαλώ pm.

Makis

χαχαχαχαχ…ωραίος….

Makis

Τσιμπήσαμε ηχόμπαρα JBL 5.1 στα 549 και 32 άτοκες από mediamarkt…17 ευρώ το μήνα…Για να δούμε εάν την βάλει άλλος λιγότερο και την πατήσαμε…αλλά δυσκολάκι το βλέπω….

Παναγιώτης

Ηχόμπαρα ποιοτική μεν αλλα με παλιά πρότυπα ήχου χώρις Dolby Atmos.

Makis

Το Atmos, σωστά, δεν βγαίνει από ηχομπάρα, μην παραμυθιάζεσαι από τις LG. Θέλει ειδική μελέτη χώρου για να στήσεις σύστημα και δη μέσα σε ένα διαμέρισμα. Ηχεία που να ανακλούν τον ήχο στο ταβάνι, που το ταβάνι πρέπει να είναι έτσι-γιουβέτσι…κλπ….

djfapples

XZ3 στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ 240ΕΥΡΩ κορυφαία προσφορά θα το έπαιρνα αλλά πάω για XPERIA 5 549 💶

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i