Black Friday 2020: Οι προσφορές των καταστημάτων Γερμανός και 15% επιστροφή Eurobank

Black Friday, Black Friday 2020: Οι προσφορές των καταστημάτων Γερμανός και 15% επιστροφή Eurobank

Τα καταστήματα Γερμανός ξεκίνησαν και αυτά τις Black Friday 2020 προσφορές τους και μάλιστα με επιπλέον όφελος 15% επιστροφή. Για να εκμεταλλευτείτε την επιπλέον προσφορά θα πρέπει να αγοράσετε προϊόντα αξίας 299 ευρώ και άνω, μέσω καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το άρθρο θα ανανεώνεται σε κάθε νέα προσφορά που βρίσκουμε.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Οι τιμές, στο skroutz, έχουν διαμορφωθεί…προς τα κάτω !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Black Friday 2021

Black Friday 2021: Στον αέρα η φετινή Μαύρη Παρασκευή

Στον αέρα φαίνεται να βρίσκεται η εκπτωτική περίοδος Black Friday 2021, η αποκαλούμενη και ως Μαύρη Παρασκευή που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 26/11.

Games Black Friday Black Friday 2020 featured

Steam: Η Black Friday ήταν η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών

Η Autumn Sale περιλαμβάνει τις ημέρες των Cyber Monday και Black Friday, γι’ αυτό αρκετοί τη χαρακτηρίζουν ως τη μαύρη παρασκευή του Steam.

Internet Black Friday 2020 featured

Black Friday 2020 στην Ελλάδα: Το 87,9% των προϊόντων αγοράστηκε σε παρόμοια τιμή

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι συνολικά το 87,9% αγοράστηκε σε παρόμοια τιμή (±10%) ενώ ένα ποσοστό 3,8% των προϊόντων αγοράστηκε σε υψηλότερες τιμές.

Internet Black Friday 2020

Black Friday 2020: Σχεδόν διπλάσιος o τζίρος σε σχέση με πέρισυ για τα ελληνικά eshop

Ιστορικό υψηλό για τις ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων από Έλληνες καταναλωτές σημειώθηκε φέτος με αποκορύφωση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ή αλλιώς Black Friday.