Black Friday 2020: Οι προσφορές ξεκινούν από σήμερα

Black Friday, Black Friday 2020: Οι προσφορές ξεκινούν από σήμερα

Φαίνεται πως η Black Friday 2020 θα ξεκινήσει από σήμερα, καθώς ήδη μας προετοιμάζουν για τις προσφορές που θα βγουν από το βράδυ και μετά. Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος έβαλε μία αντίστροφη μέτρηση στην ιστοσελίδα της, η οποία ολοκληρώνεται στις 21:00 σήμερα.

Black Friday 2020: Οι προσφορές που ξεχωρίσαμε

Αυτό σημαίνει ότι οι προσφορές στα καταστήματα στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα πριν, καθώς η Black Friday 2020 κανονικά είναι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Αν και δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη, αυτό που περιμένουμε είναι και τα υπόλοιπα καταστήματα, όπως Πλαίσιο, Media Markt και Γερμανός, να κάνουν price matching στις τιμές που θα ανακοινώσει ο Κωτσόβολος, οπότε θα έχουμε ανεπίσημα την έναρξη από όλα τα καταστήματα.

Εμείς έχουμε ετοιμάσει για εσάς έναν οδηγό για το πως θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε όλες τις προσφορές, ενώ επίσης έχουμε και έναν οδηγό για αρχάριους, ώστε να μην την πατήσετε με υποτιθέμενες προσφορές. Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να είστε έτοιμοι από τώρα για το τι ακριβώς θέλετε να αγοράσετε, ώστε να μην επηρεαστείτε.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Γελαει ο κοσμος με τη black Friday στην Ελλαδα…καθε χρονο τ ιδια..ανεβαζουμε λιγο καιρο πριν τις τιμες και την ημερα ξανακατεβαζουν τις τιμες στο ιδιο σημειο….τα εχουμε μαθει τ κολπα..

ismail tisali

σοβαρά έτσι είναι δηλαδή απάτες

KnightRider

Ελπίζω αρκετοί να έχουν κάνει screenshots τις τιμές + στα παλιά προιόντα επειδή ως συνήθως θέλουν να ξεstockάρουν αυτά που έχουν παρατημένα στις αποθήκες !!

Nickolas

Τα τελευταία χρόνια από τότε που ξεκίνησε, στα ηλεκτρονικά προϊόντα κυρίως, με λίγες εξαιρέσεις, καλύτερες προσφορές έχω πετύχει τυχαία κατα τη διάρκεια μιας χρονιάς, παρά αυτή την “εβδομάδα” της μαύρης Παρασκευής.
Για παράδειγμα πέρυσι τον Οκτώβριο, είχαν κάνει για δυο μέρες εξαιρετική προσφορά τα Public και πήρα 250 ευρώ κάτω το Note 10 Plus που μόλις είχε κυκλοφορήσει κιόλας. Μια άλλη χρονιά είχα πετύχει το PS4 Pro κλπ
Θέλω να πω αν δεν είναι κάποιος ανυπόμονος και ρίχνει και καμιά ματιά στην αγορά, προσφορές γίνονται συνέχεια, δεν είναι ανάγκη να περιμένει για μαύρες κόκκινες και κίτρινες Παρασκευές…
Όσο για τις ΗΠΑ που λένε όλοι για τις τρελές προσφορές με τα 70 και 80% αυτά δε γίνονται στα ηλεκτρονικά προϊόντα, αλλά κυρίως στα ρούχα και όπου γίνονται είναι σε μικρές ποσότητες στα καταστήματα για να τραβήξουν τον κόσμο να πάει να αγοράσει. Δεν πρόκειται να δεις την καλή την Qled της Samsung 200 ευρώ, καμιά 50αρα Hisence θα είναι στην καλύτερη περίπτωση και κανα refurbished iphone 8 plus και όλα αυτά προ ΦΠΑ φυσικά.

Tzortzis

Αυτό πρέπει να το σταματήσουν δεν μπορεί να κοροϊδεύουν το κόσμο με 10 η 15 % και να το λένε FRIDAY ήμαρτον!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Black Friday Black Friday 2020 featured

Steam: Η Black Friday ήταν η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών

Η Autumn Sale περιλαμβάνει τις ημέρες των Cyber Monday και Black Friday, γι’ αυτό αρκετοί τη χαρακτηρίζουν ως τη μαύρη παρασκευή του Steam.

Internet Black Friday 2020 featured

Black Friday 2020 στην Ελλάδα: Το 87,9% των προϊόντων αγοράστηκε σε παρόμοια τιμή

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι συνολικά το 87,9% αγοράστηκε σε παρόμοια τιμή (±10%) ενώ ένα ποσοστό 3,8% των προϊόντων αγοράστηκε σε υψηλότερες τιμές.

Internet Black Friday 2020

Black Friday 2020: Σχεδόν διπλάσιος o τζίρος σε σχέση με πέρισυ για τα ελληνικά eshop

Ιστορικό υψηλό για τις ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων από Έλληνες καταναλωτές σημειώθηκε φέτος με αποκορύφωση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ή αλλιώς Black Friday.

Business Black Friday Black Friday 2020 featured

Black Friday 2020: Η χειρότερη εκπτωτική περίοδος μέχρι σήμερα στην Ελλάδα

Η Black Friday 2020 ήταν η χειρότερη εκπτωτική περίοδος που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα για πολλούς λόγους, αν και υπήρχαν κάποιες προσφορές.